Στέλεχος της Google: Δεν θα έπρεπε να εμπιστεύεστε την Apple με την ζωή σας


michael-jones-google

Ο Michael T. Jones, Επικεφαλής Τεχνολογίας στην Google, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ABC News της Αυστραλίας, μίλησε για την Apple, την οποία επαίνεσε, και είπε ότι οι χρήστες μπορούν να την εμπιστευτούν με τα προσωπικά τους δεδομένα. Ωστόσο, είπε ότι με το να χρησιμοποιούν τους χάρτες της, βάζουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν οι χρήστες θα έπρεπε να εμπιστεύονται εταιρείες όπως την Apple και την Google, με όλα τους τα προσωπικά δεδομένα, ο Jones απάντησε το εξής:

Σίγουρα εμπιστεύομαι και την Apple και την Google αλλά και την Microsoft. Δεν είναι διεφθαρμένοι οργανισμοί, είναι εταιρείες οι οποίες προσπαθούν να σας εξυπηρετήσουν.

Ωστόσο, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανησυχείτε αν χρησιμοποιείτε τους χάρτες της Apple για να πάτε κάπου. Για να είμαι ειλικρινής, βάζετε την ζωή σας σε κίνδυνο.

O Jones μάλλον αναφέρετε στο πρόσφατο γεγονός που συνέβη στην Αυστραλία, όπου μερικοί ταξιδιώτες χαθήκαν όταν οι χάρτες της Apple τους οδήγησαν σε λάθος διαδρομή. Η Αυστραλιανή αστυνομία μετά το συμβάν προειδοποίησε τους πολίτες να μην τους χρησιμοποιούν.

Η ιστορία σίγουρα θα έγινε αστείο στα γραφεία της Google, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται ο Jones και η παρέα του μάλλον δεν πήραν είδηση ότι η Αυστραλιανή αστυνομία κήρυξε και τους χάρτες της Google ως επικίνδυνους.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news