Σταματήστε το κλείδωμα του απομακρυσμένου υπολογιστή στο TeamViewer

Στην τελευταία έκδοση 10 του το χαρακτηριστικό του αυτόματος του απομακρυσμένου υπολογιστή μετά το τέλος μίας συνεδρίας είναι ρυθμισμένο στην ένδειξη “αυτόματα” με αποτέλεσμα  όσοι από εσάς έχετε κατεβάσει και τρέχετε την  έκδοση 10 να είστε ίσως δυσαρεστημένοι από το απρόσμενο κλείδωμα του απομακρυσμένου υπολογιστή.teamviewer

Το χαρακτηριστικό ήταν διαφορετικά ρυθμισμένο από προ στις προηγούμενες εκδόσεις και ίσως όσοι τρέχετε την τελευταία να  μην ξέρετε πως να απενεργοποιήσετε την εντολή αυτή.

Βέβαια θα πρέπει πρώτα από όλα να σας ενοχλεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά του χαρακτηριστικού αυτού όπως παραπονέθηκαν κάποιοι άλλοι χρήστες στο forum του Teamviewer.

Η λύση φυσικά δίδεται μέσα από το του προγράμματος και πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδρομή:

Extra > Επιλογές > Για προχωρημένους > Εμφάνιση επιλογών για προχωρημένους > Ρυθμίσεις συνδέσεων σε άλλους υπολογιστές για προχωρημένους > Φραγή απομακρυσμένου υπολογιστή > Ποτέ

stop-the-auto-lock

Το By θα το βρείτε με την επιλογή “Αυτόματα” και θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “Ποτέ” . Φυσικά υπάρχει και η επιλογή “Πάντα” για όσους επιθυμούν μία τέτοια (σπαστική αλλά ασφαλή) συμπεριφορά.

Εκτός της παραπάνω μόνιμης επιλογής υπάρχει και η προσωρινή ή αν θέλετε η επιλογή για την τρέχουσα συνεδρία που μπορείτε να την ρυθμίσετε ως ακολούθως:

Σε μία ανοικτή συνεδρία επιλέξτε από την μπάρα που βρίσκεται στην κορυφή του παραθύρου:

Ενέργειες > Κλείδωμα υπολογιστή > ξετσεκάρετε το “Κλείδωμα στο τέλος της συνεδρίας”

Αλλά θυμηθείτε ότι η παραπάνω ενέργεια έχει αποτελέσματα μόνο την τρέχουσα συνεδρία. Αν κλείσετε το Τeamviewer και το επανεκκινήσετε τότε το “Κλείδωμα στο τέλος της συνεδρίας” θα είναι και πάλι ενεργοποιημένο από προεπιλογή.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).