Η μεγάλη ζήτηση για τα προϊόντα της Apple αναγκάζει τους προμηθευτές της να δουλέψουν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά

hi-852-foxconn-workers1

Λόγο της μεγάλης ζήτησης του 5 και του iPad mini, δυο από τους προμηθευτές της θα αναγκαστούν να δουλέψουν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με την Κινέζικο United News, η Hon Hai Precision Industries και η Flexium Interconnect θα κρατήσουν κάποιες γραμμές παραγωγής για iσυσκευές ανοιχτές, την πιο σημαντική εορταστική περίοδο της Κίνας που ξεκινάει στις 10 Φεβρουάριου.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Hon Hai, πιο γνωστή ως , θα κρατήσει ανοιχτές κάποιες από τις γραμμές συναρμολόγησης για iPhone και iPad mini, ενώ η Flexium θα κρατήσει σε ένα εργοστάσιο της στο Kunshan έναν μεγάλο αριθμό από εκπαιδευμένους φοιτητές εργαζόμενους.

Αν αληθεύει, τότε το περιστατικό θα είναι παρόμοιο με εκείνο που έγινε το από τον προμηθευτή της Apple, Pegatron, ο οποίος πρόσφερε στου εργαζόμενους τον τριπλό μισθό αν εκείνοι δέχονταν να δουλέψουν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, τέτοια αύξηση στο μισθό δεν έχει αναφερθεί για το .

Μια τέτοια κίνηση δείχνει ότι η προμήθεια δεν αρκεί για να καλύψει όλη τη ζήτηση που έχει δημιουργηθεί γύρο από το iPad mini και το iPhone 5, και εν μέρη μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους χρόνους αναμονής που δίνει η σελίδα της Apple όταν θελήσει καποιος να παραγγείλει μια από τις συσκευές μέσω αυτού.

  Tails Project: Tails 5.4 ανωνυμία στο διαδίκτυο

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).