Συγκόλληση αρχείων PDF σε ένα

Όλοι μας γνωρίζουμε τα αρχεία PDF, από την δουλειά μας ή γενικότερα στην καθημερινότητά μας. Αν και υπάρχουν παντού όμως, πολλοί είναι αυτοί που δυσκολεύονται να τα επεξεργαστούν.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να συνδέσετε δύο ή περισσότερα αρχεία PDF σε ένα. Αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο, μπορεί να σας φαίνεται κάτι το ακατόρθωτο αλλά μπορείτε να το κάνετε δωρεάν με τα σωστά εργαλεία.pdfmerge

Βασικά θα πρέπει να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα που ενώνει τα PDF.

Εάν εργάζεστε συχνά με αρχεία PDF, θα σας προτείνουμε να αγοράσετε αξιόπιστα προγράμματα με πολλές δυνατότητες. Λάβετε υπόψη ότι τα PDF σας μπορεί να περιέχουν δεδομένα που δεν θέλετε να μοιραστείτε με δωρεάν εφαρμογές τρίτων.

Ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για δωρεάν “συγκόλληση” αρχείων PDF είναι να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο της Adobe. Απλώς σύρετε τα PDF στο επισημασμένο πεδίο και στη συνέχεια, ρυθμίστε την διάταξη όπως την θέλετε. Ωστόσο, το Adobe Acrobat είναι συνήθως ένα εργαλείο επί πληρωμή, επομένως αυτή η δωρεάν έκδοση δεν θα έχει τόσο πολλές δυνατότητες όσο αυτή που θα πληρώσετε.

  PDF ενσωμάτωση στην σελίδα σας με διαφορετικό τρόπο

Μια άλλη καλή δωρεάν επιλογή είναι το PDFsam Basic. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κολλήσετε, να χωρίσετε, να περιστρέψετε και να εξαγάγετε μεμονωμένες σελίδες αλλά και πλήρη αρχεία PDF. Το PDFsam είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε.

Έτσι δεν θα ανεβάζετε τα προσωπικά σας αρχεία σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία.

Τέλος, εάν αυτά τα δύο προγράμματα δεν σας αρέσουν, μπορείτε να δοκιμάσετε το PDF Merger & Splitter από την AnywaySoft που είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store. Αν και είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, είναι δωρεάν και απλή στη χρήση, με μια αρκετά διαισθητική διεπαφή.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  55  =  58

Previous Story

Rescuezilla 2.3.1 ένα must για τον υπολογιστή σας

Next Story

designstripe : Δωρεάν δημιουργία σκίτσου