Θέλετε πίσω το Windows Live Messenger; Δείτε πως

Η Microsoft πρόσφατα απέσυρε το Windows Live Messenger για να καθιερώσει το Skype, αφήνοντας πολλούς από χρήστες που είχαν συνηθίσει χρόνια με το MSN, να παιδεύονται με το  Skype. Οι λήψεις του MSN έχουν ήδη μπλοκαριστεί από την Microsoft, αλλά τώρα υπάρχει ένα νέο λογισμικό το “Microsoft MVP” που θα σας επιτρέψει να φέρετε πίσω τον παλιό σας Messenger με λίγα απλά βήματα.

Το Messenger Reviver 2 είναι ένα ελεύθερο λογισμικό που εγκαθιστά, επισκευάζει και τροποποιεί το Windows Live Messenger ’08, ’09, ’11 και ’12 για να μπορέσετε να συνδεθείτε και πάλι, παρά το μπλοκ της Microsoft. Επί του παρόντος, όταν θέλετε να ανοίξετε τον Messenger σας θα σας ζητηθεί να “εγκαταστήσετε την νεότερη έκδοση προκειμένου να συνεχίσετε”. Το Reviver εγκαθιστά ένα patch που θα επιτρέψει στο Windows Live Messenger να συνεχίσει να λειτουργεί, αναφέρει το Neowin.

msn

Για να παρακάμψετε αυτό το μήνυμα, κατεβάστε το Messenger Reviver 2. Το πρόγραμμα θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στον υπολογιστή σας. Το λογισμικό τρέχει σε Windows XP, Windows 8 και χρειάζεται .NET Framework 2.0 ή νεότερη έκδοση, όμως την .NET 3.5 ή 4 που συνιστάται.

  OS X Mavericks Transformation Pack για Windows

Μετά τη λήψη, ένα παράθυρο pop-up θα αναφέρει:

msn1

Κάντε κλικ στο κουμπί Start” και το πρόγραμμα θα τροποποιήσει αυτόματα το Messenger σας, αμέσως μετά επανεκκινήστε το. Εάν το Windows Live Essentials δεν είναι εγκατεστημένο, θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε το λογισμικό. Αν το Essentials είναι ήδη εγκατεστημένο, αλλά το MSN έχει αφαιρεθεί, το Reviver σας δίνει τη δυνατότητα να το εγκαταστήσετε εκ νέου:

msn2

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  45  =  49