deep

Η ηθική πλευρά του DeepWeb Ανακαλύψτε τη γνώση

deep

Σε προηγούμενα άρθρα έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με το τι είναι το άγνωστο για πολλούς DeepWeb. Παρουσιάσεις και αναλύσεις μπορείτε να βρείτε εδώ (Τι είναι το DeepWeb), εδώ (Η ανήθικη πλευρά του DeepWeb) και εδώ (Μηχανές αναζήτησης του DeepWeb). Σήμερα και μετά το ζωηρό ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι αναγνώστες μας (και όχι μόνο) παραθέτουμε την συνέχεια της έρευνας μας σχετικά με την ηθική και δημιουργική πλευρά του Σκοτεινού διαδικτύου.

Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις είχαμε δώσει κανάλια του DeepWeb και είχαμε αναφερθεί εκτενώς στην εγκληματικότητα που υπάρχει και κυκλοφορεί κάτω από τη γυαλιστερή βιτρίνα του γνωστού σε όλους μας διαδικτύου (www).

Αναφέραμε sites που αποσκοπούν στο κακό και μόνο στο κακό, στο καλά κρυμμένο ανήθικο, όπως τα παρακάτω:

  • Banker & Co – Professional Service για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος
  • Paypal4free – Hacked Paypal λογαριασμοί προς πώληση
  • Eris – #1 Deepweb Dealer – παρέχει πρόσβαση για αγορά κάνναβης, LSD, DMT, μανιτάρια, MDMA και οποιουδήποτε άλλου ναρκωτικού!
  • All Purpose Identities – Ψεύτικες ταυτότητες για ΗΠΑ και Καναδά, άδειες, διαβατήρια και άλλα πολλά
  • Rent-a-Hacker – Επαγγελματίες hackers προς ενοικίαση, DDOS, hacking, για καταστροφή sites, κατασκοπεία κλπ.
  • Contract Killer – Σκοτώστε το πρόβλημά σας (καταδότης, paparazzi, πλούσιο άντρα, αστυνομικό, δικαστή, ανταγωνιστή, κλπ). (Host: FH) Crime Network – για εγκλήματα γενικότερα

Το DeepWeb όμως δεν είναι μόνο αυτά και ίσως το έχουμε αδικήσει με τις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Σύμφωνα με την Wikipedia, το 2000 (12 χρόνια πριν φανταστείτε τι γίνεται τώρα), υπολογιζόταν ότι το Deep Web περιλαμβάνει περίπου 7.500 terabytes πληροφοριών και 550 δισεκατομμύρια μεμονωμένων έγγραφων. Άλλες εκτιμήσεις που βασίζονται σε μια μελέτη που έγινε από Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια το 2000 ανεβάζουν τα δεδομένα του Deep Web σε 91.000 terabytes. Το επιφανειακό internet αυτό δηλαδή που βρίσκουμε σε μηχανές αναζήτησης σαν το google έχει δεδομένα που φτάνουν τα 167 terabytes.

Μέσα σε όλο αυτό τον όγκο δεδομένων υπάρχουν πολύ αξιόλογες δουλειές που είναι αδύνατον να βρεθούν αλλού. Το θέμα είναι πως να τις ανακαλύψει κανείς.

Σήμερα λοιπόν θα σας δώσουμε πρόσβαση σε μηχανές αναζήτησης για όλη τη συσσωρευμένη γνώση που υπάρχει στο DeepWeb από πανεπιστήμια, ερευνητές ή διάφορους οργανισμούς.

Ας αρχίσουμε..

 

Οι παραπάνω μηχανές αναζήτησης θα σας οδηγήσουν σε απίστευτες πληροφορίες γνώσης, που βρίσκονται κάτω υπό την προστασία της ανωνυμίας που προτιμούν οι επιστήμονες, οι ακτιβιστές, οι επαναστάτες, οι κυβερνητικοί και πολλοί άλλοι.

iGuRu.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).