Πορτρέτο με τον Steve Jobs ντυμένο ως Ρώσος Στρατηγός

general-jobs

Πείτε μου έναν καλύτερο τρόπο με τον οποίον θα μπορούσατε να τρομάξετε τους επισκέπτες στο σπίτι σας από ένα πορτρέτο του Steve Jobs ντυμένο ως Ρώσος Στρατηγός; Δεν υπάρχει κανένας. Εκτός ίσως από ένα φλογοβόλο ή καποιος άγριο κατοικίδιο όπως ο κροκόδειλος. Αλλά δεν νομίζω ότι έχετε κανένα από τα δυο προηγούμενα.

Η Replaceface πουλάει τώρα εκτυπώσεις, πορτρέτα, κάρτες, θήκες, ακόμη και μαξιλάρια με τον Steve Job ως Ρώσο Στρατηγό, ώστε να έχετε τον Στρατηγό Steve παντού.

Πόζαρε ο Steve Jobs για το πορτρέτο; Όχι, αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο “badass”. Πίσω στους Ναπολεόντειους Πολέμους, ένας Άγγλος ζωγράφος, με το όνομα George Dawe, κατάφερε να ζωγραφίσει 329 πορτρέτα από Ρώσους Στρατηγούς που ήταν ενεργοί κατά την διάρκεια της εισβολής που έκανε ο Boney στην χώρα τους.

Υπάρχει ένα Tumblr blog, με το όνομα Replaceface, το οποίο έχει αφοσιωθεί στο να παίρνει τα πορτρέτα του Dawe, να αφαιρεί τα αρχικά πρόσωπα και να προσθέτει φρεσκοβαμμένες διάσημες φυσιογνωμίες. Εκτός από τον Steve Jobs, άλλους διάσημους που θα βρείτε σε πορτρέτο Ρώσου Στρατηγού είναι οι George Lucas, Sylvesta Stallone, Leonardo DiCapri, και πολλοί άλλοι, ενώ όπως βλέπεται έχουν αλλάξει ελαφρός και τα ονόματα τους.

  Firefox 72.0 (Quantum) λήψη πριν την επίσημη κυκλοφορία

Αν ωστόσο ενδιαφέρεστε για το πορτρέτο του Steve Jobs, μπορείτε να παραγγείλετε θήκη για το iPhone από εδώ, προς 35 δολάρια, ενώ ολόκληρο το προτρέτο σε μεγεθος 13′ x 15′ μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ, και κοστίζει 85 δολάρια.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


9  +  1  =