Το iPad διατηρεί την πρωτιά στην κίνηση δεδομένων στο ίντερνετ ανάμεσα στις ταμπλέτες


iPad-Mini-iPad-4

Ο ανταγωνισμός ενάντια στην ταμπλέτα iPad της Apple μεγαλώνει διαρκώς. Υπάρχουν πολλές δημοφιλέις ταμπλέτες με Android στην αγορά, ειδικά τα Kindle Fire Kindle και Fire HD. Ενώ ο ανταγωνισμός βελτιώνεται το  iPad της Apple είναι ακόμη με διαφορά  η πιο δημοφιλής ταμπλέτα στην αγορά.

H εταιρία Chitika δημοσιοποίησε τις μετρήσεις της για τον Δεκέμβριο 2012 στην αγορά των ταμπλετών. Σε αυτή βρέθηκε πως αν και ο ανταγωνισμός αυξάνεται, το iPad είναι ακόμη ο κυρίαρχος στην αγορά των ταμπλετών. Σύμφωνα με την εταιρία για κάθε 100 προβολές σελίδων στα iPad , οι άλλες ταμπλέτες στην αγορά κάνουν μόον 14,75 όλες μαζί.

Αυτό σημαίνει πως το 87% της κίνησης στο ίντερνετ από ταμπλέτες στην βόρεια αμερική γίνεται από κάποιο iPad. Μετά το iPad, η ταμπλέτα με την περισσότερη κίνηση είναι το Kindle που παράγει μόλις 4,88 προβολές σελίδων για κάθε 100 σελίδες που προβάλονται στα iPad.  H εταιρία υπολογίζει πως το Kindle κατέχει το 4,25% της κίνησης στο ίντερνετ ανάμεσα σε όλες τις ταμπλέτες.

Οι άλλες ταμπλέτες που δεν είναι iPad παράγουν κίμηση στο ίντερνετ μαζί με τις Samsung Galaxy 3,004 προβολές σελίδων για κάθε 100 που προβάλλονται στο iPad. Αν αναρψτιέστε που βρίσκεται η ταμπλέτα Microsoft Surface RT, παράγει μόνο 0,22 προβολές σελίδων για κάθε 100 προβολές σε iPad.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news