Το «Turning Red» της Pixar αντί για τους κινηματογράφους θα βγει στο Disney+

Η ταινία «Turning Red» της Pixar δεν θα προβληθεί τελικά στους κινηματογράφους, αλλά μόνο στο Disney+ στις 11 Μαρτίου.

turning red pixar

Φαίνεται ότι η αντίθετη μέτρηση για τους κινηματογράφους έχει ήδη αρχίσει δίνοντας την σκυτάλη της 7η τέχνης στην τεχνολογία και στο streaming. Και θα λέγαμε ότι ο κορονοϊός και οι απαγορεύσεις συνωστισμού είναι απλά ο επιθανάτιος ρόγχος του σινεμά, αφού η τεχνολογία του streaming κερδίζει εδώ και καιρό έδαφος.

Έτσι και με την γνωστή εταιρεία Pixar που αποφάσισε η νέα της μεγάλου μήκους ταινία “Turning Red”, να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+, όπως ανακοίνωσε το στούντιο την Παρασκευή. Ακολουθεί δηλαδή την ίδια διαδρομή με τις ταινίες “Soul” και “Luca” και γίνεται η τρίτη ταινία της Pixar που παραλείπει να κυκλοφορήσει στις μεγάλες αίθουσες.

Η εταιρεία Disney είχε σχεδιάσει να κάνει το ντεμπούτο της “Turning Red” στους κινηματογράφους, αλλά πιθανότατα λόγω της πρόσφατης αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 στις ΗΠΑ και σε μεγάλο μέρος του κόσμου, άλλαξε τα σχέδια της. Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας: η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 11 Μαρτίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

  Το Weather Channel συνεχίζει τα εκπαιδευτικά βίντεο μικτής πραγματικότητας

Το Turning Red σηματοδοτεί το ολοκληρωμένο σκηνοθετικό ντεμπούτο ενός από τα πιο πολλά υποσχόμενα νεαρά ταλέντα της Pixar, της Domee Shi. Έχει κερδίσει ένα Όσκαρ το 2019 για τη δουλειά της στη μικρού μήκους ταινία Bao, η οποία προβλήθηκε μαζί με το Incredibles 2 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Όπως το Bao, έτσι και το Turning Red εκτυλίσσεται στη γενέτειρα της Shi, το Τορόντο του Καναδά. Αφηγείται την ιστορία της Mei Lee (με τη φωνή της Rosalie Chiang), μιας έφηβης που ανακαλύπτει ότι μετατρέπεται σε κόκκινο πάντα όταν ενθουσιάζεται πολύ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

2  +  7  =  

Previous Story

Ελβετικές Ένοπλες Δυνάμεις πετάνε WhatsApp, Signal κ Telegram

Next Story

Clonezilla Live 2.8.1-12 μόλις κυκλοφόρησε