Συνεργασία Twitter και Google για την πλατφόρμα DoubleClick

Το μόλις ανακοίνωσε για ακόμα μια φορά τα πολύ απογοητευτικά στοιχεία από τα κέρδη της εταιρείας αλλά και μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του.twitter google

Το Twitter θα αρχίσει να συνεργάζεται με την πλατφόρμα της , για να βελτιώσει τον τρόπο καταγραφής της απόδοσης των διαφημίσεων του, αλλά και για την προώθηση τους.

Οι διαφημιστές θα μπορούν πλέον να αγοράσουν μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής διαφημίσεων της Google, DoubleClick. Η συνεργασία είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει το Τ να πουλήσει περισσότερες διαφημίσεις, λόγω της τεράστιας πελατειακής της βάσης της Google, αλλά και τις “ανέσεις” που προσφέρει η πλατφόρμα του DoubleClick (αναλυτικά στοιχεία κλπ).

«Θέλουμε οι διαφημιστές να γνωρίζουν τις δράσεις πέραν των ιστοσελίδας τους, τα κλικς σε πλατφόρμες όπως τη δική μας (π.χ., retweets) και το ρόλο που παίζουν στον καθορισμό ROI μιας καμπάνιας,” αναφέρει το Τwitter στο του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Τwitter και η Google έρχονται τόσο κοντά… Νωρίτερα αυτό το έτος, οι δύο εταιρείες έκλεισαν μια συμφωνία για τα tweets που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

  Android On-Body Detection κλειδώνει τη συσκευή όταν φύγει από πάνω σας

Το Τwitter ανακοίνωσε επίσης ότι απέκτησε μια εταιρεία marketing που ονομάζεται TellApart, για να βοηθήσει και πάλι τους διαφημιστές της, να κατανοήσουν το πόσο αποτελεσματικές είναι οι καμπάνιες τους.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


41  +    =  51