Το Twitter απαγόρευσε διαφημίσεις της Kaspersky για κατασκοπία!

Η Twitter Inc. ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι απαγόρευσε τις διαφημίσεις από την Kaspersky Lab, αναφέροντας ότι το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας παραβιάζει τους κανονισμούς διαφήμισης και επικαλείται ισχυρισμούς των ΗΠΑ ότι το ότι η Kaspersky συνδέεται με Ρώσικες υπηρεσίες πληροφοριών.Twitter

Το Twitter επιβεβαίωσε την απαγόρευση σε ένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το Reuters όταν ο της Kaspersky Lab Eugene Kaspersky αποκάλυψε το τι έγινε σε μια δημοσίευση στο blog του.

Η απαγόρευση από το Twitter ακολουθεί την γραμμή της Washington που έχει γνωστοποιήσει ότι η Kaspersky Lab έχει στενούς δεσμούς με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας και ότι το λογισμικό της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για , γεγονός που ώθησε τη κυβέρνηση του Trump να απαγορεύσει τα προϊόντα της εταιρείας από κυβερνητικά δίκτυα των ΗΠΑ.

Η Kaspersky Lab έχει διαψεύσει επανειλημμένα τους ισχυρισμούς αυτούς αναφέροντας ότι θα ανοίξει τον κώδικα της εφαρμογής για να μπορούν να τον επιθεωρήσουν εμπειρογνώμονες και ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ να άρει την απαγόρευση.

Ο Eugene Kaspersky αναφέρει στο blog του:

Δεν έχουμε παραβιάσει κανέναν γραπτό ή άγραφο όρο και το επιχειρηματικό μας μοντέλο είναι το ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιείται σε ολόκληρη την βιομηχανία του κυβερνοχώρου: Παρέχουμε στους χρήστες μας προϊόντα και υπηρεσίες και μας πληρώνουν.

Ωστόσο, και η Inc δήλωσε ότι είχε απομακρύνει την Kaspersky Lab τον περασμένο Οκτώβριο από τις λίστες των antivirus που διαθέτει προληπτικά για τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).