Γερουσιαστές, CIA και Βουλευτές των ΗΠΑ κατεβάζουν πειρατικό υλικό

Το νομοσχέδιο Cyber Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA) έχει περάσει στην αμερικανική Βουλή Αντιπροσώπων, και εάν οι πολυάριθμες διαμαρτυρίες εναντίων του αποδειχθούν ανεπιτυχείς, όλες οι ιδιωτικές εταιρείες αλλά και οι κυβερνητικοί οργανισμοί θα αποκτήσουν το δικαίωμα να κατασκοπεύουν τους χρήστες του Διαδικτύου.

cispaΤο TorrentFreak σε μια προσπάθεια να δείξει στους υποστηρικτές του νομοσχεδίου CISPA, δημοσίευσε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουν να κατασκοπεύουν.

Δημοσίευσε λοιπόν μια λίστα με πειρατικές ταινίες από διάφορα BitTorrent sites και τις διευθύνσεις IP που τις κατέβασαν στους υπολογιστές τους. Οι διευθύνσεις ανήκουν (άκουσον – άκουσον) στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και στη Γερουσία των ΗΠΑ.

Με τη χρησιμοποίηση του Scaneye και της υπηρεσίας ExtremeTracking, το TorrentFreak ήταν σε θέση να καθορίσει ότι το προσωπικό της Βουλής ήταν πραγματικά απασχολημένο με το να επισκέπτονται ιστοσελίδες ενηλίκων. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι κατέβασαν πειρατικά αντίγραφα κινηματογραφικών ταινιών, όπως τη Flight, την Indiana Jones 5 και την Looper.

  Σήμα κινδύνου για το πρόβλημα του εθισμού των νέων στο Internet

Τα επιτελικά στελέχη της Γερουσίας φέρεται να έχουν κατεβάσει το The Comedian, και επεισόδια του Top Chef και Dirty Jobs.

Τέλος, οι εργαζόμενοι της CIA έχουν κατεβάσει επεισόδια του Archer, Criminal Minds και του Bar Rescue

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  50  =  59