vodafone red

Νέα προγράμματα Vodafone RED

Η Vodafone θα λανσάρει σύντομα στην ελληνική αγορά τα προγράμματα Vodafone RED ως «την πλέον ολοκληρωμένη πρότασή της για επικοινωνία». Τρία «κόκκινα προγράμματα», με συμβόλαια διάρκειας 18 ή 24 μηνών, περιλαμβάνουν χρόνο ομιλίας και SMS προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Τα διαθέσιμα ΜΒ κάθε προγράμματος μπορούν να αξιοποιούνται δωρεάν εκτός από το κινητό, για πρόσβαση και από tablet ή laptop σε δύο από τα τρία RED. Ακόμα, RED σημαίνει δωρεάν επισκευή της συσκευής από την Vodafone και αποθηκευτικός χώρος τουλάχιστον 15GB στο νεότευκτο Vodafone Cloud και κλείδωμα της συσκευής ώστε να καταστεί άχρηστη για τον κλεπταποδόχο σε περίπτωση κλοπής (με βάση το ΙΜΕΙ).

vodafone redΤρία «κόκκινα προγράμματα», με πάγιο 60, 90 ή 120 ευρώ, -χωρίς να υπολογίζεται ο φόρος κινητής τηλεφωνίας που εξαρτάται από το ύψος του λογαριασμού και ξεκινά από το 12%- περιλαμβάνουν «απεριόριστο» χρόνο ομιλίας και SMS προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η πολιτική ορθής χρήσης προβλέπει ότι στα προγράμματα RED «απεριόριστα» θεωρούνται 1.500 λεπτά ομιλίας (και 1.500 SMS), συνολικά, προς όλα τα δίκτυα, με βήμα χρέωσης το λεπτό. Στo Vodafone RED 3, ο χρόνος ομιλίας είναι μεγαλύτερος και φτάνει στα 5.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα.

Τα Vodafone RED 1, RED 2 και RED 3 περιλαμβάνουν την κίνηση από/προς το Διαδίκτυο -500MB, 2GB και 5GB αντίστοιχα. Τα διαθέσιμα ΜΒ κάθε προγράμματος μπορούν να αξιοποιούνται για πρόσβαση και από tablet ή laptop χωρίς την έκδοση επιπλέον λογαριασμού. Πρόκειται για την υπηρεσία Internet 4 Sharing, η οποία παρέχεται με πάγια χρέωση 5 ευρώ το μήνα σε όσους επιλέξουν το RED 1 (με ελάχιστη παραμονή στο πρόγραμμα για δύο μήνες), ενώ οι συνδρομητές Red 2, και RED 3 δεν χρεώνονται για την υπηρεσία. Ενδιαφέρον είναι πως τα προγράμματα Internet 4 Sharing δεν υπόκεινται σε φόρο κινητής τηλεφωνίας, πλην εξαιρέσεων που αναφέρονται στις σχετικές διευκρινίσεις της ιστοσελίδας της Vodafone.

  H Samsung παρουσίασε το ευλύγιστο Smartphone

Ακόμα, RED σημαίνει δωρεάν επισκευή της συσκευής σε περίπτωση «τυχαίας καταστροφής» στα καταστήματά της, ανακοίνωσε η Vodafone, και καλύπτει ένα συχνό ατύχημα των smartphone, δηλαδή την βλάβη από υγρασία. Απομένει να δούμε τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις της σημαντικής αυτής κάλυψης.

Επίσης, η Vodafone πρόκειται να παρέχει χώρο φιλοξενίας στους διακομιστές της, στο λεγόμενο Vodafone Cloud, μια υπηρεσία που δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί. Στα προγράμματα RED, θα παρέχει 15GB στους συνδρομητές RED 1 ή περισσότερα (οι πρώτες πληροφορίες λένε για 25GB και 50GB) στους συνδρομητές Vodafone Red 2 και Red 3.

Tέλος, η Vodafone ονομάζει Vodafone Protect μια υπηρεσία γνωστή από πλήθος app ή εγγενώς από το λειτουργικό, για τον εντοπισμό του τηλεφώνου σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Εργαλείο για τον εντοπισμό του κινητού είναι είτε η τελευταία καταγραφή του σήματος από τις πλησιέστερες κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή η ένδειξη από το σύστημα εντοπισμού θέσης, GPS. Από απόσταση, ο χρήστης μπορεί να κλειδώσει την συσκευή του και να διαγράψει το περιεχόμενό του. Τα προγράμματα RED περιλαμβάνουν την υπηρεσία Vodafone Protect που προσθέτει την άμυνα του antivirus της McAfee για smartphone, η οποία χαρακτηρίζεται υπηρεσία Premium και χρεώνεται 2 ευρώ για τους συνδρομητές του πιο οικονομικού προγράμματος RED, RED 1. Οι συνδρομητές RED 2 και RED 3 δεν θα χρεώνονται για την χρήση της υπηρεσίας αντι-ικής προστασίας της McAfee.

  Sony μετά τη σφαγή: Πιέσεις Obama για νέες νομικές ρυθμίσεις κατά των hackers

Ακόμα, η Vodafone ανακοίνωσε πως οι συνδρομητές των RED, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα περιαγωγής «Vodafone Πας Παντού» που προσφέρει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα MB του κόκκινου προγράμματος τους στο εξωτερικό «με πολύ μικρό ημερήσιο κόστος». Η χρέωση για να «Πας Παντού» είναι 3,99 ευρώ την ημέρα για χρήση στην Ευρώπη και συνολικά σε 39 χώρες ή 9,99 ευρώ την ημέρα σε 130 άλλες χώρες.

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πρόκειται να παρέχει 20% έκπτωση στα προγράμματα RED σε κάθε μέλος της ίδιας οικογένειας. Επίσης, συνδυάζοντας τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ μέσω ευρυζωνικής σταθερής σύνδεσης από την hellas online, οι συνδρομητές RED θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10% στο πρόγραμμα τους.

Πλεονεκτήματα υπόσχεται η Vodafone και στις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν RED, καθώς θα παρέχει έκπτωση 20% κάθε μήνα στα επαγγελματικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet, Vodafone Business Connect. Τέλος, ο συνδρομητής των Vodafone RED θα έχει πρόσβαση σε μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες που η Vodafone ετοιμάζει να παρουσιάσει στο προσεχές διάστημα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

in

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  3  =