Η Siri θα έχει σύντομα και νέο ανταγωνιστή από την Amazon

Ivona

H Siri γνώρισε αρκετή δημοσιότητα με την παρουσίαση του iPhone 4s και έκτοτε παραμένει ακόμη στην πρώτη θέση των λογισμικών με αναγνώριση φωνής και τις περισσότερες φορές κάνει την δουλειά της αν και η Apple δεν μας έχει ενημερώσει ακόμη για το πότε σκοπεύει να την βγάλει από το χαρακτηρισμό της ως  beta προϊόν.

Σύντομα και όπως όλα δείχνουν η Amazon ετοιμάζει την δική της απάντηση στον χώρο που ακούει στο όνομα IVONA. Οι φίλοι των δημοφιλών ταινιών Austin Powers ίσως το θυμούνται αυτό το όνομα.

Η Amazon χθες ανακοίνωσε την εξαγορά της πολωνικής  εταιρείας IVONA Software. Δείγματα του λογισμικού που δημιουργεί η IVONA έχουμε ήδη εμφανή στην Amazon μιας και οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί σε ότι έχει να κάνει με text-to-speech και φωνητικές εντολές. Πλέον και μετά την εξαγορά της είμαστε σίγουροι πως η Amazon ετοιμάζει το δικό της Siri για να ενισχύσει την ταμπλέτα της το Kindle Fire αλλά και το πλέον πιθανό δικό της κινητό πως φημολογείται ότι θα το δούμε σύντομα.

  Huawei Leica για ένα άλλο αέρα στις φωτογραφίες

Ο Dave Limp της Amazon και υπεύθυνος για τον τομές του Kindle Fire μίλησε σήμερα για το πόσο μπροστά είναι η εταιρεία που εξαγοράσανε και πόσο πολύ θα βοηθήσει τα μελλοντικά προϊόντα της Amazon.

“IVONA’s exceptional text-to-speech technology leads the industry in natural voice quality, accuracy and ease of use. IVONA is already instrumental in helping us deliver excellent accessibility features on Kindle Fire, including Text-to-Speech, Voice Guide and Explore by Touch. The IVONA team shares our passion for innovation and customer obsession, and we look forward to building great products to deliver world-class voice solutions to customers around the world.”

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  88  =  92

Previous Story

O Bill Gates λέει πως η γυναικά του είπε ψέματα, τα παιδιά δεν ζήτησαν πότε Apple προϊόντα

Next Story

To iPad 5 θα μοιάζει ακριβώς όπως το iPad mini ενώ φθηνότερα iPhone θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Κίνα φέτος