Τι νέο υπάρχει στο Office 2013

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε όταν ανοίξετε το Microsoft Office είναι μια νέα, ομοιόμορφη εμφάνιση. Ωστόσο, οι δυνατότητες που γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί —παράλληλα με κάποιες νέες, που σας εξοικονομούν πολύ χρόνο. Το νέο Office λειτουργεί επίσης με smartphone, tablet και στο cloud, ακόμα και σε υπολογιστές που δεν έχουν εγκατεστημένο το Office. Επομένως, τώρα μπορείτε να έχετε πάντα πρόσβαση στα σημαντικά αρχεία σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή ποια συσκευή χρησιμοποιείτε.Συνδεθείτε στο Office, όπου και αν βρίσκεστε, όταν το χρειάζεστε

  • Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας Microsoft για να εγκαταστήσετε το Office.
  • Κατευθύνετε τα προγράμματα Office σε άλλο υπολογιστή.
  • Αποθηκεύστε αρχεία στο SkyDrive για εύκολη πρόσβαση και κοινή χρήση.
  • Διατηρήστε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις όπου και αν βρίσκεστε.

Office για ολόκληρη την οικογένεια

New_Office_Logo

Έχετε κουραστεί να μοιράζεστε τον υπολογιστή σας με ολόκληρη την οικογένειά σας; Μια συνδρομή στο Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Office σε έως και πέντε PC ή Mac. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι στο σπίτι σας μπορούν να έχουν το δικό τους αντίγραφο του Office, τα δικά τους αρχεία και τις δικές τους ρυθμίσεις.

  "Επιστήμη και Eπιστημονική Φαντασία" στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας

Οι ενημερώσεις είναι αυτόματες, οπότε θα έχετε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση. Αποκτάτε επιπλέον 20 GB χώρου αποθήκευσης στο SkyDrive, επομένως θα έχετε τα αρχεία σας—από λίστες εκκρεμών εργασιών μέχρι παρουσιάσεις—όπου και αν πάτε. Επίσης, αποκτάτε 60 δωρεάν λεπτά Skype world κάθε μήνα, έτσι ώστε να μπορείτε να καλείτε τους φίλους ή την οικογένειά σας σε περισσότερες από 40 χώρες, ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό Skype.

Δεν χρειάζεται καν να είστε μπροστά στον δικό σας υπολογιστή για να χρησιμοποιήσετε το Office. Με την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office κατ’ απαίτηση για την προσωρινή ροή πλήρων εκδόσεων του Word, του Excel, του PowerPoint, της Access και του Publisher σε PC που εκτελούν Win 7 (ή νεότερη έκδοση). Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα ή να συνεχίσετε να εργάζεστε σε έγγραφα που έχετε αποθηκεύσει στο SkyDrive.

Αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων στο cloud

Αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων στο cloud

Το cloud λειτουργεί ως χώρος αποθήκευσης αρχείων στο Internet. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό οποιαδήποτε στιγμή είστε συνδεδεμένοι. Τώρα, είναι εύκολο να αποθηκεύσετε τα αρχεία του Office στο δικό σας SkyDrive ή στην τοποθεσία της εταιρείας σας. Από εκεί μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να κάνετε κοινή χρήση των εγγράφων του Word, των υπολογιστικών φύλλων του Excel και άλλων αρχείων του Office. Μπορείτε ακόμα και να συνεργάζεστε με τους συναδέλφους σας στο ίδιο αρχείο ταυτόχρονα.

  Instagram αφαίρεσε τον λογαριασμό του Pornhub

Αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων στο cloud

Κοινόχρηστες συσκέψεις

Συμμετάσχετε σε ηλεκτρονικές συσκέψεις και κάντε κοινή χρήση διαφανειών του PowerPoint, εγγράφων του Word, υπολογιστικών φύλλων του Excel και σημειώσεων του OneNote. Οι συμμετέχοντες στις συσκέψεις μπορούν να βλέπουν τα αρχεία, ακόμα και αν δεν έχουν εγκατεστημένο το Office.

Ηλεκτρονική σύσκεψη με χρήση του Lync

Περισσότερες επιλογές για γρήγορα αποτελέσματα

Αντί να ανοίγετε ένα κενό αρχείο, μπορείτε πλέον να επιλέξετε ένα πρόσφατο αρχείο ή ένα αγαπημένο πρότυπο. Στο OneNote, μπορείτε να συνδεθείτε και να ανοίξετε σημειωματάρια από το Web ή από τον υπολογιστή σας.

Η οθόνη έναρξης του Word

Βελτιωμένες δυνατότητες “Αποθήκευση ως” και “Άνοιγμα”

Δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε αναζήτηση και κύλιση στα παράθυρα διαλόγου. Οι φάκελοι που χρησιμοποιείτε περισσότερο βρίσκονται στη θέση τους από την αρχή. Μπορείτε, επίσης, να καρφιτσώσετε μια θέση, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη.

Εμπειρία "Αποθήκευση ως" στο Word 2013

Πιο εύκολη κοινή χρήση αρχείων

Τώρα, υπάρχει μία θέση στα προγράμματα του Office, Αρχείο > Κοινή χρήση, που περιέχει όλες τις επιλογές σας για την κοινή χρήση των αρχείων σας με άλλους.

Εμπειρία κοινής χρήσης στο Word 2013

Τι νέο υπάρχει στα προγράμματα του Office

Access 2013

Excel 2013

OneNote 2013

Outlook 2013

PowerPoint 2013

Project 2013

Publisher 2013

Visio 2013

Word 2013

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


72  +    =  77