Τι Rank έχετε στο Facebook, μάθετε από εδώ


facebookΑναρωτηθήκατε ποτέ για το πώς κατατάσσει τους φίλους σας και εσάς το Facebook; Το κοινωνικό δίκτυο κατατάσσει τον καθένα από εσάς σε μια λίστα βαθμολογημένη σύμφωνα με το πόσο αλληλεπιδράτε με την υπηρεσία.

Αυτό που επηρεάζει τη σειρά των αποτελεσμάτων της βαθμολογίας, είναι όταν χρησιμοποιείται συχνά το πλαίσιο αναζήτησης, οι άνθρωποι που εμφανίζονται στο Friends box σας όταν κάποιος επισκέπτεται το προφίλ σας, το περιεχόμενο των φίλων το οποίο εμφανίζεται στο News Feed σας ( μέρος του αλγορίθμου EdgeRank), λίγο πολύ κάθε τι που αλληλεπιδρά με την σελίδα σας. Για να το πούμε απλά, το Facebook παρακολουθεί ποιος σε παρακολουθεί και ποιόν παρακολουθείτε .

Πολλοί άνθρωποι έχουν δημιουργήσει εργαλεία για να αποτυπώσουν αυτή λίστα με τα στοιχεία αυτά και ο Arjun Sreedharan είναι ένας από αυτούς.

Μια δοκιμή θα σας πείσει:

  • Drag and drop τον παρακάτω σύνδεσμο στη γραμμή σελιδοδεικτών του προγράμματος περιήγησης σας: FB Friends Ranking
  • Συνδεθείτε στο Facebook και κάντε κλικ στο σελιδοδείκτη.
  • Θα δείτε μια λίστα με βαθμολογία κατάταξης των φίλων σας στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο Sreedharan , όσο μικρότερο είναι το σκορ ενός φίλου, τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξη: Το σκορ δίνει μια ένδειξη του μήκους της ακμής ανάμεσα σε εσάς και τον φίλο σας. Υποθέτουμε πως μόνο το  facebook γνωρίζει τι σημαίνει αυτό ακριβώς.

Με άλλα λόγια , αν δεν είστε ένας τεχνικός του Facebook, οι αριθμοί κατάταξης δεν θα έχουν νόημα για σας. όπως αναφέρει το TNW.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news