Προσθήκη προσαρμοσμένων χρωμάτων στις ρυθμίσεις των Windows 10

Στα 10, είναι δυνατόν να οριστούν 8 επιπλέον χρώματα που θα εμφανίζονται στην Εξατομίκευση – Χρώματα ή Personalization – Colors στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.windows 10 colors Αυτό μπορεί να γίνει με ένα απλό Registry tweak. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς μπορεί να γίνει. Η εφαρμογή ρυθμίσεων των Windows 10 διαβάζει το ακόλουθο κλειδί:0

Από εκεί μπορείτε να ορίσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα χρώματα τα οποία θα εμφανίζονται στη σελίδα των ρυθμίσεων στην ενότητα Εξατομίκευση. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου. (Πιέστε μαζί τα δύο πλήκτρα Win + R και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί πληκτρολογήστε regedit και πιέστε OK) Ακολουθήστε τη διαδρομή για το κλειδί:
0
Αν αυτό το κλειδί δεν υπάρχει από προεπιλογή, δημιουργήστε μόνοι σας ένα Windows 10 Windows 10 Windows 10 Windows 10 Windows 10

Στο Accents key, να δημιουργήστε ένα νέο δευτερεύον κλειδί με όνομα 0. Έτσι, θα έχετε την ακόλουθη διαδρομή:
1
Στο πλήκτρο 0, δημιουργήστε ένα νέο δευτερεύον κλειδί με το όνομα Theme0. Έτσι, θα έχετε την ακόλουθη διαδρομή:
2
Στο δευτερεύον κλειδί Theme0, δημιουργήστε μια νέα τιμή 32-bit που θα ονομάζεται Color. Αυτή η τιμή είναι το χρώμα που εκφράζεται με τη μορφή ABGR, δηλαδή κανάλια χρωμάτων , Blue, Green, Red.

  iCloud για Windows καταστρέφει βίντεο και εμφανίζει ξένες φωτογραφίες

Μπορείτε να επεξεργαστείτε την τιμή για να καθορίσετε το δικό σας προσαρμοσμένο χρώμα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ένα μπλε χρώμα αλλάζοντας τα δεδομένα του SpecialColor στη τιμή FF FF 00 00. Τώρα, μπορείτε να ρυθμίσετε 7 επιπλέον χρώματα χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω.

Θα πρέπει να καθορίσετε την τιμή του χρώματος στα ακόλουθα κλειδιά μητρώου:4

Σε κάθε δευτερεύον κλειδί του Theme*, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια τιμή DWORD 32-bit που ονομάζεται Color με την τιμή του χρώματος σε μορφή ABGR όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Αφού ορίσετε όλα τα επιθυμητά χρώματα, ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Τώρα, αν ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις θα πρέπει να δείτε όλα τα χρώματα που έχετε προσθέσει. Αυτό ήταν.  Σημειώστε ότι αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί μόνο με το πιο πρόσφατο δηλαδή το που έχει κυκλοφορήσει σε Slow και Fast Ring.
Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται βουνό μπορείτε να κατεβάσετε έτοιμο το αρχείο με το Μητρώο Registry tweak, το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε χρησιμοποιώντας τα δικά σας χρώματα ή απλά να το περάσετε ως έχει:

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον προστατευμένο φάκελο WindowsApps

Κατεβάστε το αρχείο μητρώου (*.reg)

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


31  +    =  36