Πάμε πάλι: 17 Ιανουαρίου & αναβαθμίστε δωρεάν σε Windows 10

Το σήριαλ συνεχίζεται…. Μετά από αρκετές παρατάσεις της προθεσμίας, η Microsoft  συνεχίζει να διαθέτει δωρεάν αναβαθμίσεις σε Windows 10 από τη σελίδα αναβάθμισης υπολογιστών με “βοηθητικές τεχνολογίες.” Windows 10

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση η 16 Ιανουαρίου έχει (ξανά) οριστεί από την Microsoft να είναι η τελευταία μέρα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10, από παλαιότερα λειτουργικά.

Για την ιστορία τον Ιούλιο του 2016, η Microsoft ολοκλήρωσε επισήμως το πρόγραμμα Get Windows 10, το οποίο επέτρεπε σε οποιονδήποτε έτρεχε κάποια υποστηριζόμενη έκδοση των Windows μια δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10.

Ωστόσο, η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης παρέμεινε ανοιχτή (εντέχνως, σαν το παραμύθι με τις πατάτες του Καποδίστρια) για άτομα που χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποστήριξης στα Windows 7 και 8.1.

Βέβαια η εταιρεία δεν επιβεβαίωνε το αν όλοι όσοι αναβαθμίζουν τα συστήματά τους, χρησιμοποιούσαν τεχνολογίες υποστήριξης.

Η Microsoft επέκτεινε πρόσφατα την προθεσμία για την προσφορά αναβάθμισης έως τον Ιανουάριο, αφού η προηγούμενη έληξε, (χωρίς να λήξει) στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

  Το Windows Phone γίνεται Windows in the Car

Η συγκεκριμένη δωρεάν αναβάθμιση θα είχε προφανώς πολύ μικρή επίδραση στην απορρόφηση των Windows 10, καθώς δεν αφορούσε τις επιχειρήσεις και όσα άτομα και μικρές επιχειρήσεις δεν αναβάθμισαν για δύο και περισσότερα χρόνια είναι απίθανο να το έκαναν την τελευταία στιγμή. Παρόλα αυτά, η εταιρεία συνεχίζει να διαθέτει την προσφορά αναβάθμισης ακόμα και σήμερα 17 Ιανουαρίου 2018 (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..):

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10 εγκαταστάθηκαν σε περίπου 600 εκατομμύρια συσκευές.

Αν υπάρχουν όμως κάποιοι που το σκέφτονται ακόμα:

Δείτε τη σελίδα αναβάθμισης.

Αν χρειάζεστε κάποια φθηνή άδεια για Windows 7, ή 8 για να σας επιτραπεί η δωρεάν ενημέρωση διαβάστε την παρακάτω δημοσίευση.

Πως μπορείτε να έχετε Windοws 10 με 5.69 ευρώ

____________________________________

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

7 Comments

  1. Σε εμένα σε λειτουργικό windows 7 στο windows update αναφέρεται ακόμη και σήμερα 21-1-2018 ότι “Εχει εξασφαλιστεί αναβάθμιση στα windows 10” και δίπλα έχει link “Προβολή επιβεβαίωσης”.

  2. Τελικά έληξε!!! Έπρεπε μάλλον να περάσει η 16η Ιανουαρίου σε όλα τα timezone!! ;)

    – Πότε έληξε η επέκταση της προσφοράς αναβάθμισης;
    Η προσφορά αναβάθμισης προσβασιμότητας έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

88  +    =  96

Previous Story

WordPress 4.9.2 με 22 επιδιορθώσεις: Αναβαθμίστε άμεσα

Next Story

Νέο link ρίχνει συσκευές της Apple (iPhone, MacOS)