Διέρρευσαν νέα screenshots των Windows με το Start Menu

Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος (Windows) της Microsoft παρουσιάζεται σε δύο screenshots που διέρρευσαν. Δημοσιεύτηκαν από το tech blog Myce, και αποκαλύπτουν κάτι νέο στην επόμενη έκδοση των Windows – (γνωρίζουμε ότι θα είναι γνωστά και ως Threshold ή Windows 9 σύμφωνα με τις φήμες). Οι φήμες μέχρι σήμερα αν υποθέσουμε ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, ήθελαν το Start Menu να έρχεται με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, δηλαδή το Windows 9 και όχι σε μια ενημέρωση των Windows 8.1. Το ένα screenshot απεικονίζει την επιστροφή του Start menu, το οποίο η ίδια η Microsoft έχει ήδη αποκαλύψει. Η μία από τις δύο φωτογραφίες εμφανίζει και το build του λειτουργικού συστήματος που όπως δείχνει είναι μια αναβάθμιση των Windows 8.1.
start menu

Το Start menu στο screenshot εμφανίζεται με τη νέα του μορφή που περιέχει δύο στήλες με συντομεύσεις στις εφαρμογές της επιφάνειας εργασίας στα αριστερά και με ρυθμίσεις, live tiles, και άλλες Metro εφαρμογές στα δεξιά. Το πλαίσιο φαίνεται ότι μιμείται το Start menu που αποκαλύφθηκε από τη Microsoft τον Απρίλιο.

  Προσθήκη προσαρμοσμένων χρωμάτων στις ρυθμίσεις των Windows 10

Το δεύτερο screenshot που δημοσιεύτηκε από το Myce εμφανίζει το Windows Store app να τρέχει σε ένα resizable παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας. Στην τελευταία έκδοση των Windows 8.1, μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές των Windows από την επιφάνεια εργασίας, αλλά εμφανίζονται σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

windows store

Η δημοσίευση στο Myce δεν αναφέρει πως ανακάλυψαν τα screenshots. Το site αναφέρει ότι πιστεύει ότι οι εικόνες είναι αληθινές αλλά όπως και αν το κάνουμε τα ISO του νέου λειτουργικού συστήματος δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

9  +  1  =  

Previous Story

Δεκαπλασιάζοντας την ταχύτητα του Internet

Next Story

Εγκαταστήστε ένα αρχείο CAB γλωσσών MUI σε Windows 10, 8 και 7