034

Όλοι οι Έλληνες youtubers ενωμένοι για ένα κοινό σκοπό

Oι Έλληνες youtubers ενώνουν τις φωνές τους για το κοινό καλό και μέσα από την διαδικτυακή κοινωνία, μάς προσκαλούν να κάνουμε κάτι για την αληθινή κοινωνία και τον συνάνθρωπό μας. Με σύνθημα «You can, we can» δείχνουν το δρόμο, ότι δηλαδή η ανθρωπιά είναι η μόνη γιατρειά για την κρίση.

Στις αρχές Δεκέμβρη, σε σημεία που θα ανακοινωθούν, σε Αττική, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, θα συγκεντρώνονται είδη για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Γεια σας φίλοι! Αυτό είναι το βίντεο μας για τη συλλογική προσπάθεια όπου μαζί με εσάς μπορούμε να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη εποχή»

αναφέρουν σχετικά.

«Κατά προτεραιότητα θα εξυπηρετούνται οι εγγεγραμμένοι άποροι στα μητρώα των δήμων που θα μας προσφέρουν τους χώρους και τη βοήθειά τους και στη συνέχεια οι άνθρωποι που θα παρευρεθούν και θα έχουν ανάγκη από κάποια είδη. Όλα τα προϊόντα θα καταγραφούν και θα ταξινομηθούν. Αν περισσέψουν θα τα διοχετεύσουμε σε λοιπούς δήμους. Κατά προτεραιότητα λοιπόν χρειαζόμαστε Παιδικές τροφές, παιδικά ρούχα και παπούτσια, καθώς και σχολικά είδη και παιχνίδια. Οπωσδήποτε τρόφιμα, κυρίως μακράς αποθήκευσης όπως όσπρια, ζυμαρικά κονσέρβες κλπ. Επίσης είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαπούνια, σαμπουάν χαρτικά κλπ. Ακόμα, εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, ρούχα, κουβέρτες, παπούτσια, και φάρμακα»

Secnews.gr

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).