Το Your Phone υποστηρίζει πλέον πολλές συσκευές

Η Microsoft έχει ενημερώσει την εφαρμογή Your Phone και της έχει δώσει την δυνατότητα να υποστηρίζει πολλές συσκευές. Η αλλαγή είναι ήδη ενεργή για τους Insiders. Είναι μια από τις πολυαναμενόμενες αλλαγές για χρήστες που διαθέτουν περισσότερα από ένα κινητά Android.

Τα Windows 10 συνοδεύονται από μια ειδική εφαρμογή, το Your Phone, που επιτρέπει τη σύζευξη του Android ή iOS κινητού σας με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, προσφέροντας περιήγηση στα δεδομένα του τηλεφώνου σας από τον υπολογιστή.

Η εν λόγω εφαρμογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Build 2018. Η χρήση της είναι να επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν τα κινητά τους τηλέφωνα που χρησιμοποιούν Android ή iOS με τα Windows 10. Η εφαρμογή επιτρέπει το συγχρονισμό μηνυμάτων, φωτογραφιών και ειδοποιήσεων με μια συσκευή που εκτελεί Windows 10, για παράδειγμα προβολή και επεξεργασία φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένες στο smartphone σας, απευθείας στον υπολογιστή.

Από την πρώτη της παρουσίαση το 2018, η εφαρμογή έχει λάβει ένα σωρό νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Η εφαρμογή υποστηρίζει συσκευές Dual SIM. Εκτός από την ένδειξη στάθμης μπαταρίας και την δυνατότητα κλήσεων, η εφαρμογή μπορεί να αποδώσει και την εικόνα φόντου του smartphone σας.

  Στείλτε sms από τον υπολογιστή σας

Στην νέα έκδοση που μέχρι στιγμής τρέχει μόνο στους Insiders, υπάρχει το νέο κουμπί “Add a device” (Προσθέστε μια συσκευή), το οποίο μπορείτε να βρείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό και η εφαρμογή θα εκτελέσει έναν οδηγό εγκατάστασης ενός νέου τηλεφώνου.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Microsoft ενημέρωσε την εφαρμογή “Your Phone” για τους Insiders, με την δυνατότητα διαγραφής φωτογραφιών απευθείας από τη μνήμη του τηλεφώνου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες πότε και οι δύο λειτουργίες θα φτάσουν στους καταναλωτές.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  71  =  75

Previous Story

Πως κατεβάζω βίντεο από το Facebook

Next Story

Windows 10 May 2020 το OneDrive εμποδίζει την ενημέρωση