Η Microsoft ετοιμάζει το Windows 8.1 Update 2 για τον Αύγουστο;

Μερικές δημοσιεύσεις που εμφανίστηκαν χθες στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι η Microsoft θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια νέα ενημερωμένη των Windows 8.1 αυτό το φθινόπωρο, ενώ τα Windows 9 ,η επόμενη σημαντική έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει, στις αρχές του 2015.
Microsoft

Η Mary Jo Foley της ZDNet, επικαλούμενη πηγές εκ των έσω, αναφέρει ότι το Redmond θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ενημερωμένη έκδοση των Windows 8.1, το συντομότερο αυτό το Αύγουστο, καθώς η εταιρεία εργάζεται ήδη για τις νέες δυνατότητες που θα μπορούσαν να είναι μέρος αυτής της νέας έκδοσης.

Δεν δόθηκαν παραπάνω πληροφορίες, και έτσι δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν η νέα ενημέρωση ονομάζεται Windows 8.2 ή Windows 8.1 Update 2. Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο: η Microsoft προσπαθεί να επιφέρει αλλαγές στο αμφιλεγόμενο λειτουργικό σύστημα για να λειτουργεί καλύτερα σε επιτραπέζιους υπολογιστές.
Ο Terry Myerson, επικεφαλής της ομάδας OS της Microsoft, δήλωσε στο BUILD 2014 στο Σαν Φρανσίσκο ότι μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση των Windows 8.1 θα μπορούσε επίσης να φέρει πίσω το Start menu, το οποίο έχει καταργηθεί από τα Windows 8, με σκοπό να αναγκάσει τους χρήστες να ανακαλύψουν τη νέα οθόνη εκκίνησης.

Ο Myerson αποκάλυψε επίσης ένα mockup του επερχόμενου μενού Έναρξης, εξηγώντας ότι στοχεύει στους επιτραπέζιους υπολογιστές, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές αφής, όπως τα , μπορεί να μην το έχουν σαν χαρακτηριστικό.

Πάντως από την κυκλοφορία των Windows 8 η εταιρεία έχει δεχτεί πολλά αρνητικά για την αφαίρεση του Start Menu. Από τότε έχει κυκλοφορήσει δύο μεγάλες ενημερώσεις, τα Windows 8.1 και το Windows 8.1 Update. Όλα δείχνουν ότι το χαρακτηριστικό που επιθυμούν οι φίλοι του λειτουργικού συστήματος δεν είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).