Πως να αναβαθμίσετε τον Chrome στα 64bit

Χθες, η Google κυκλοφόρησε την έκδοση 64-bit του Chrome από το σταθερό κανάλι της και την επικαιροποίησε στην sbable 37 κατά τη .

Σύμφωνα με την Google, οι εκδόσεις 64-bit προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις εκδόσεις των 32-bit του προγράμματος περιήγησης. Η νέα έκδοση φέρνει ταχύτητα και καλύτερες επιδόσεις, σταθερότητα και .

chrome

Η απόδοση στην αποκωδικοποίηση του YouTube βελτιώνεται κατά περίπου 15% σύμφωνα με την Google και η σταθερότητα έχει βελτιωθεί για “το χειρισμό περιεχομένου στο τυπικό web”.
Οι υφιστάμενοι χρήστες του Chrοme που θέλουν να αλλάξουν από 32-bit στα 64-bit μπορούν να το κάνουν το με τον ακόλουθο τρόπο:

Επισκεφθείτε την επίσημη του Chrοme και επιλέξτε το link για να κατεβάσετε την έκδοση των 64-bit. Μπορείτε να βρείτε την ίδια έκδοση άμεσα από αυτόν τον σύνδεσμο άμεσα και κάντε, απλά κάντε κλικ στο Download Chrοme.
Εκτελέστε το πρόγραμμα ς και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας.
Βασικά, απλά να εγκαταστήσετε την έκδοση 64-bit του Chrοme για το σύστημα σας.

Δεν υπάρχει επιλογή για αναβάθμιση μέσα από το Chrοme κατά τη στιγμή της γραφής. Το Chrοme 64-bit για τα Windows θα αντικαταστήσει την έκδοση 32-bit του προγράμματος περιήγησης στο σύστημα σας κατά τη διαδικασία. Η μόνη επιλογή για να εκτελέσετε μια έκδοση 32-bit και 64-bit έκδοση του προγράμματος περιήγησης δίπλα στο άλλο είναι να εγκαταστήσετε το Chrοme Dev ή το Canary. Θα μπορούσατε έτσι να τρέξετε το Stable Chrοme 32-bit και το Dev ή το Canary 64-bit στο ίδιο σύστημα.

Δεδομένα όπως σελιδοδείκτες ή επεκτάσεις θα μεταφερθούν αυτόματα στη νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης σας.

Συμβουλή: Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε όλα τα δεδομένα, τα αντίγραφα ασφαλείας του προφίλ του χρήστη, πριν κάνετε την αλλαγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chrome Sync, ή ανοίγοντας τον φάκελο %USERPROFILE%\Local \Application Data\Google\Chrome\User Data στον Windows Explorer. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του συγκεκριμένου φακέλου.
Δοκιμάστε αν τρέχετε τον Chrοme στα 32-bit ή στα 64-bit

Ο ευκολότερος τρόπος για να εξακριβώσετε ποια έκδοση του Chrοme τρέχετε είναι να ανοίξετε την παρακάτω σελίδα στον browser σας.  chrome://chrome

google chrome 37Capture

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).