Η Microsoft φέρνει την διάσημη πασιέντζα της στα iPhone και Android

Η πασιέντζα της Microsoft έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, γιατί είναι το πιο διάσημο και χιλιοπαιγμένο παιχνίδι για υπολογιστές, με εκατομμύρια ώρες χρήσης τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι.

solitaire microsoft

Η εταιρεία εργάζεται για να φέρει το διάσημο παιχνίδι της στις πλατφόρμες iOS και Android. Το πρόγραμμα Microsoft Collection, το οποίο είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο σε συσκευές Windows 10, συμπεριλαμβανομένων των tablets και των , σύντομα θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS.

Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Microsoft Casual Games Inner Circle που τους ενημερώνει σχετικά με τις νέες εκδόσεις των Solitaire Collection και τους καλεί να τις δοκιμάσουν στις συσκευές τους.

“Έχετε ένα iPhone, iPad, ή άλλες iOS / Android συσκευές; Αν ναι, τότε έχουμε μερικές συναρπαστικές ειδήσεις: Αναπτύσσουμε την Microsoft Solitaire Collection για συσκευές iOS και Android και ψάχνουμε για μια παθιασμένων παικτών Πασιέντζας για να μας βοηθήσει δοκιμάζοντας την beta μας του παιχνιδιού, καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε αυτό” αναφέρεται στο μήνυμα του email.

Χωρίς αμφιβολία, η άφιξη του Solitaire σε iOS και Android είναι ακόμη επιβεβαίωση της αυξημένης εστίασης της Microsoft για τις μη Windows πλατφόρμες, μια προσέγγιση που συχνά έχει λάβει καυστική κριτική από τους πιο πιστούς οπαδούς των Windows.

Η Microsoft, ωστόσο, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η επένδυση σε αντίπαλες πλατφόρμες των Windows αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, και έτσι είναι πολύ πιθανόν να δούμε στο μέλλον πολλές παρόμοιες απόπειρες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).