Μην εγκαταστήσετε ακόμα το Windows 10 Creators Update

Όπως είδαμε χθες, η Microsoft διέθεσε επίσημα τα ISO του Windows 10 , για τους Insiders. Όμως η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι θα είναι αυτή η έκδοση που θα κυκλοφορήσει κατά την επίσημη κυκλοφορία του Windows 10 Creators Update, στις 11 Απριλίου του 2017.

Το teasing παιχνίδι της Microsoft είναι γνωστό, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές από αυτή την ιστοσελίδα. Marketing και διαφήμιση με κάθε build που κυκλοφορεί, ακόμα και αν αυτό το build έχει μόνο σαν νέο χαρακτηριστικό ένα wallpaper. Windows 10

To Windows 10 Creators Update, αντίθετα φέρνει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις, και έτσι πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να το εγκαταστήσουν.

Προσοχή όμως:

Αν και υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η έκδοση 15063 να είναι το RTM, η Microsoft δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα.

Ακόμα κι αν είναι το RTM, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι η έκδοση που θα κυκλοφορήσει η Microsoft κατά την επίσημη κυκλοφορία. To build δεν έχει προωθηθεί ακόμα στο κανάλι Release Preview του προτος Windows .

Ας δούμε λίγο τι έγινε στην κυκλοφορία του Update το 2016 για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί η Microsoft, και τι είναι πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η έκδοση Anniversary Update των Windows 10 ήταν η έκδοση 14393. Ήταν διαθέσιμη πριν από την επίσημη κυκλοφορία, και πάρα πολλοί άρχισαν να την κατεβάζουν μαζικά, όπως ακριβώς κάνουν και τώρα. Η Microsoft ενημέρωσε όμως το build πριν από την επίσημη κυκλοφορία, στην έκδοση 14.393,10 που ήταν και η τελική έκδοση που κυκλοφόρησε στις 2 Αυγούστου του 2016.

Ο Woody από το Infoworld σημειώνει ότι η τελική έκδοση είχε ένα τεράστιο αριθμό , και η Microsoft χρειάστηκε να κυκλοφορήσει την μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση μετά την άλλη για να τα διορθώσει.

Όπως φαίνεται η Microsoft κάνει το ίδιο με το build 15063. Έτσι καλό θα ήταν να αποφύγετε να ενημερώσετε τους υπολογιστές σας, γιατί η εταιρεία αναζητεί testers.

Όσοι περισσότεροι εγκαταστήσουν το νέο build τόσες περισσότερες πληροφορίες θα λάβει η Microsoft μέσω της τηλεμετρίας, για να διορθώσει bugs. Φυσικά αν επιθυμείτε να είστε δοκιμαστές των της εταιρείας συνεχίστε ακάθεκτοι, αφού πρώτα δημιουργήσετε ένα πλήρες ασφαλείας του συστήματος σας, πριν την αναβάθμιση.

Θα είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι η Microsoft κυκλοφορήσει επίσημα την αναβάθμιση, ή ακόμη καλύτερα, μέχρι να την προωθήσει στο κανάλι Windows for Business. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε τέσσερεις μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία, αλλά θα έχετε εξασφαλίσει τον υψηλότερο βαθμό ποιότητας, που μπορείτε να πάρετε από την Microsoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).