Τι πρόκειται να συμβεί με το νέο iPhone

Καθένας από εμάς γνωρίζει ότι η Apple θα παρουσιάσει τα νέα iPhone τον Σεπτέμβριο, αλλά όπως και με κάθε νέο προϊόν της εταιρείας, το Cupertino δεν είχε αναφέρει τίποτα μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, , με μια αόριστη υπόδειξη μετά την έκθεση για την κερδών της εταιρείας, ανέφερε ότι πράγματι ετοιμάζεται ένα νέο iPhone, χωρίς να παρέχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Ενώ οι πωλήσεις του iPhone φέρεται να μειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο, ο Cook δήλωσε ότι η εταιρεία αναμένει αύξηση των εσόδων τους στα 52 δισεκατομμύρια δολάρια το επόμενο τρίμηνο, προβλέποντας ότι θα έχουμε ένα “πολύ συναρπαστικό Φθινόπωρο”.iPhone

Παρόλο που δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες, η αύξηση των πωλήσεων του iPhone σε συνδυασμό με το πολύ συναρπαστικό Φθινόπωρο που ανέφερε ο Cook, σημαίνει ότι η εταιρεία πιθανότατα προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα .

Το τρέχον τρίμηνο τελειώνει στις 30 Σεπτεμβρίου και υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να στοχεύει η Apple σε μια αποκάλυψη ενός νέου iPhοne στις αρχές Σεπτεμβρίου, που οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα, ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν τα πριν τελειώσει το τρίμηνο.

Και παρόλο που ο Tim Cook επιβεβαιώνει ότι έρχεται ένα νέο iPhοne, φαίνεται να υπάρχει ακόμα και κάτι που παραμένει μυστήριο. Φήμες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα μπορούσε να καθυστερήσει το iPhοne 8, για να κυκλοφορήσει τα δύο νέα μοντέλα iPhone 7s και 7s Plus.

Και οι δύο συσκευές αναμένεται να παρουσιάζουν ανεπαίσθητες βελτιώσεις σε σύγκριση με το iPhοne 8, το οποίο θα κάνει έρθει με οθόνη OLED, και ίσως και με κάμερες ς προσώπου.

Το iPhοne 8, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε πράγματι να παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο παράλληλα με τα δύο άλλα μοντέλα, και να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο ή ακόμα και τον Νοέμβριο λόγω των προβλημάτων στην αλυσίδα κατασκευής που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει η Apple.

Εάν συμβεί αυτό, τότε η Apple μάλλον καλά κάνει και περιμένει ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις για το επόμενο τρίμηνο, ειδικά επειδή το iPhοne 8 αναμένεται να προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες της συσκευής.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).