Facebook: πως να κατεβάσετε ιδιωτικά βίντεο

Οι τρόποι λήψης δημόσιων βίντεο από το Facebook είναι αρκετά εύκολοι, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία που μπορούν να κατεβάσουν κάθε βίντεο που βλέπετε στην πλατφόρμα.

Τι συμβαίνει όμως με ιδιωτικά βίντεο στο Faceboοk; Έχετε δοκιμάσει ποτέ να χρησιμοποιήσετε κάποιο download manager για να κατεβάσετε ένα ιδιωτικό βίντεο από το Facebook; Αν ναι θα γνωρίζετε ότι τίποτα δεν λειτουργεί.FacebookΠαρόλα αυτά υπάρχει ένας τρόπος για να κατεβάσετε ιδιωτικά βίντεο από το Faceboοk. Ας δούμε πως.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που ονομάζεται FBDown.net. Η web κυκλοφορεί μερικά χρόνια τώρα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κατεβάσετε το βίντεο που επιθυμείτε:

Ανοίξτε τη διεύθυνση fbdown.net/private-downloader.php στο περιήγησης που χρησιμοποιείτε
Σε μια νέα καρτέλα, συνδεθείτε στο Faceboοk και ανοίξτε τη σελίδα που περιέχει το ιδιωτικό βίντεο που θέλετε να κατεωάσετε.
Εάν χρησιμοποιείτε Windows, πιέστε Ctrl + U, σε Mac, + Option + U. Η συγκεκριμένες συντομεύσεις θα σας εμφανίσουν τον πηγαίο κώδικα της ιστοσελίδας του Facebook.

Βέβαια μπορείτε να δείτε τον πηγαίο κώδικα και με δεξι click στην ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε View Page Source, όπως στην παρακάτω εικόνα:

Αντιγράψτε και επικολλήστε τον πηγαίο κώδικα που θα σας εμφανιστεί σε μια νέα σελίδα στο πλαίσιο που υπάρχει στην ιστοσελίδα FBDown net.
Και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.

Εναλλακτικά, αν χρησιμοποιείτε τον web , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση της web εφαρμογής, που διατίθεται μέσω του Chrome Web Store.

Προσοχή: Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο εργαλείο με σύνεση και ήθος… Για να είναι ιδιωτικό το βίντεο μάλλον υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Δεν θα πρέπει να διανείμετε ιδιωτικό υλικό άλλου προσώπου ή εταιρείας σε δημόσιους χώρους χωρίς την ρητή άδειά του.

Στην περίπτωση υλικού καλλιτεχνών, μουσικών και άλλων επαγγελματιών, η συγκεκριμένη ενέργεια θα μπορούσε να σας προκαλέσει σοβαρά πρόβλημα με το νόμο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).