Windows 10 αύριο περισσότερες ενημερώσεις για το Specter Variant 2

Την Τρίτη που μας έρχεται (13 Φεβρουαρίου 2018) οι χρήστες των Windows 10 θα λάβουν τις τυπικές μηνιαίες αθροιστικές ενημερώσεις, οι οποίες θα περιέχουν επιδιορθώσεις αλλά και βελτιώσεις στην απόδοση.

Αυτό το μήνα, ωστόσο η Microsoft θα διαθέσει και patches για την ευπάθεια Specter Variant 2, καθώς η Intel κυκλοφόρησε αναθεωρημένες ενημερώσεις για τα Skylake chips.

Η Microsoft θα συμπεριλάβει αυτές τις ενημερώσεις στις ενημερώσεις των Windows.Windows 10

Να αναφέρουμε επίσης, ότι οι νέες ενημερώσεις έρχονται μετά από ένα τεράστιο φιάσκο που συνέβη τον Ιανουάριο και αναμένεται να διορθώσουν τα ζητήματα που προκάλεσαν προηγούμενα patches.

Τον Ιανουάριο του 2018, το Patch Tuesday δεν διέθεσε καμία ουσιαστική ενημέρωση για τα Windows 10 επειδή η Microsoft προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα τρωτά σημεία των Meltdown και Specter.

Οι ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν για μερικά συστήματα AMD, αποσύρθηκαν λίγο αργότερα, καθώς η εταιρεία ανακάλυψε μια σειρά ζητημάτων που προκαλούσαν ζημιές στο boot του λειτουργικού.

Παρόλο που τα προβλήματα έχουν αποκατασταθεί από τότε, εξακολουθούν να υπάρχουν χρήστες που προσπαθούν να εγκαταστήσουν τις ενημερώσεις ή που οι υπολογιστές τους εξακολουθούν να παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα και αστάθεια.

Έτσι οι ενημερώσεις Φεβρουαρίου του 2018 υποτίθεται ότι επιλύσουν τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Η αθροιστικών ενημερώσεων σε συστήματα με Windows 10 φέρεται να είναι συνεχώς μια πρόκληση, καθώς πολλά από αυτά τα patches προκαλούν προβλήματα, από αποτυχίες εγκατάστασης ή και τα γνωστά σε όλους τους χρήστες των Windows, BSODs.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με τις ενημερώσεις αυτού του μήνα. Καλό θα ήταν πριν δοκιμάσετε να ενημερώσετε το σύστημά σας, να περιμένετε λίγο, για να ακούσετε τα αποτελέσματα από τους τολμηρούς που θα ενημερώσουν πρώτοι….

Δυστυχώς τα buggy updates  είναι κάτι που τείνει να γίνει μόδα ειδικά με τις συγκεντρωτικές ενημερώσεις της εταιρείας…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).