Windows 10 April 2018 Update άμεση εγκατάσταση

Η Microsoft ετοιμάζεται να διαθέσει την επόμενη εβδ την νέα ενημέρωση των Windows 10 April 2018 Update. Όπως γνωρίζουμε από τις προηγούμενες μεγάλες ενημερώσεις της εταιρείας και αυτή η εγκατάσταση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σταδιακά.

Με άλλα λόγια, δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν όλοι την ενημερωμένη έκδοση από την πρώτη μέρα, αν και θα υπάρχουν και οι χειροκίνητες λήψεις για όσους δεν θέλουν να περιμένουν στην σειρά και έχουν τις γνώσεις για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων συμβατότητας.Windows 10 April 2018

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε άμεσα το Windows 10 April 2018 Update με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Στον πρώτο τρόπο θα πρέπει να εγγραφείτε στο πιο σταθερό ring του προγράμματος Windows Insider και να αφήσετε τον υπολογιστή σας να ενημερωθεί.

Το ring που περιέχει το RTM στο πρόγραμμα των ονομάζεται Release Preview, ή έκδοση προεπισκόπησης.

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider χρειάζεστε έναν λογαριασμό της Microsoft.

Αν έχετε λογαριασμό της εταιρείας και είναι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή που θέλετε να ενημερώσετε, ακολουθήστε την διαδρομή: Ρυθμίσεις – Ενημέρωση και ασφάλεια – Πρόγραμμα Windows Insider. Θα δείτε ένα κουμπί Getting started που ξεκινά τη διαδικασία της εγγραφής του υπολογιστή σας για λήψη νέων builds του Windows 10.

Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον λογαριασμό της Microsoft. Για τους τοπικούς λογαριασμούς, θα χρειαστείτε όνομα και κωδικό πρόσβασης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.Windows 10 April 2018

Αφού συνδεθείτε, θα χρειαστεί να επιλέξετε το ring στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε.

Υπάρχουν τρεις επιλογές: μόνο διορθώσεις, και οδήγησης (Preview Release), η ενεργή ανάπτυξη των Windows (fast και slow rings) και η επόμενη έκδοση των Windows (Skip Ahead).

Click στην πρώτη επιλογή που ονομάζεται και πατήστε Συνέχεια.

Windows 10 April 2018

Θα εμφανιστεί μια οθόνη επιβεβαίωσης και θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματός σας. Μετά την επανεκκίνηση, αν ελέγξετε τις ενημερώσεις θα δείτε το ‘Feature update to Windows 10, version 1803', που είναι το April 2018 Update Αν δεν το δείτε περιμένετε λίγες ώρες και δοκιμάστε ξανά.

Ο επόμενος τρόπος δεν απαιτεί λογαριασμό στο πρόγραμμα Windows Insider.

Τα είναι ήδη διαθέσιμα στους servers της Microsoft, αλλά έχουν την μορφή ESD. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε πως μπορείτε να μετατρέψετε το ESD σε ISO για να μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση, ή την αναβάθμιση του συστήματός σας.

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το Windοws 10 1803 build 17133 ESD. Τα links εμπεριέχονται στο παρακάτω XML. Κατεβάστε το αρχείο και ανοίξτε το με τον browser σας. Επιλέξτε το ESD που σας ενδιαφέρει:

https://download.microsoft.com/download/F/1/2/F12AE2F0-B1CC-4A83-9529-C3D43F171C62/Products_RS4_04_20_2018.xml

Μόλις κατεβάσετε το ESD, θα πρέπει να το μετατρέψετε σε ISO file για να μπορέσετε αργότερα να το περάσετε σε κάποιο DVD ή να δημιουργήσετε ένα bootable USB . Η μετατροπή μπορεί να γίνει με το ESD Decrypter Wimlib.  Κάντε extract τα αρχεία σε ένα φάκελο και τοποθετήστε το ESD στον ίδιο φάκελο.

Στον φάκελο θα βρείτε το decrypt.cmd, κάντε δεξί κλικ πάνω του και ‘Run as '

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε ‘Create Full ISO with Standard install.wim'. Μόλις ετοιμαστεί μπορείτε να κάψετε το ISO σε κάποιο DVD, ή να δημιουργήσετε ένα bootable USB χρησιμοποιώντας το Microsoft's Windows USB/DVD Download Tool.

Αυτά τα ολίγα, μόνο για τους βιαστικούς. Για όλους τους άλλους, καλά το κάνετε που επιλέγετε να περιμένετε. Το Windows 10 April 2018 Update μπορεί να έχει διαφημιστεί σαν ένα με πολλά extra, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως θα συμπεριφερθεί σε όλα τα συστήματα. Οπότε η λογική καθυστερώ όσο μπορώ την ενημέρωση, φαίνεται να είναι η πιο σοφή επιλογή.

Ενημερώθηκε για την προσθήκη του XML που περιέχει όλα τα διαθέσιμα ESD.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).