Microsoft Your Phone, κατεβάστε την εφαρμογή πριν την παρουσίαση

Το συνέδριο Build 2018 της Microsoft δεν είναι μόνο για τους προγραμματιστές, καθώς σήμερα ο Joe Belfiore θα παρουσιάσει μια μιας νέας ς που ονομάζεται Your Phone.

Το όνομα της εφαρμογής από μόνο του, εξηγεί σχεδόν τα πάντα για το σκοπό της εφαρμογής. Το Your Phone θα είναι μια σύγχρονη έκδοση του Phone Companion, αν και η ίδια η Microsoft αναφέρει ότι ακολουθεί μια πολύ διαφορετική προσέγγιση.Your Phone

Το Your Phone θα κρατάει συγχρονισμένα τα τηλέφωνα σας ,ε τους υπολογιστές που τρέχουν , προσφέροντας δυνατότητες γρήγορης στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στην κινητή συσκευή χωρίς να χρειάζεται να την ξεκλειδώσετε. Ο Joe Belfiore θα πραγματοποιήσει μια επίδειξη της εφαρμογής, δείχνοντας πώς οι εικόνες, τα βίντεο και τα έγγραφα στα τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω των Windows 10.

Η Microsoft θα διαθέσει την εφαρμογή στους insiders κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, αλλά η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο Microsoft Store, και όπως φαίνεται, σχεδόν όλοι μπορούν να την κατεβάσουν.

“Συνδέστε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας για να στέλνετε ιστοσελίδες από το τηλέφωνό σας άμεσα στον υπολογιστή σας για να συνεχίσετε ό, τι κάνετε, (να διαβάσετε, να παρακολουθείτε ή να περιηγηθείτε) με όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγαλύτερης οθόνης”, αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε σήμερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Joe Belfiore.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).