Which: να επισκευάζει δωρεάν η Microsoft τα Windows 10 Bugs

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα καταναλωτών Which? αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον το 50% όλων των χρηστών των Windows 10 έχουν έρθει αντιμέτωποι με κάποιο σφάλμα στο της .

Το 21% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα προβλήματα συμβατότητας λογισμικού είναι τα πιο συχνά στα Windows 10, καθώς οι εφαρμογές τους δεν λειτουργούν σωστά ή και καθόλου, ενώ το 16% αναφέρει προβλήματα hardware, όπως οι εκτυπωτές και τα ηχεία των συστημάτων τους.Windows 10

Άλλα σφάλματα που αναφέρθηκαν από τους χρήστες συμπεριλαμβάνουν τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν συγχρονίζονται πλέον, προσωπικά αρχεία που χάθηκαν, επιβραδύνσεις στο σύστημα ή και πλήρη καταστροφή των Windows.

Έτσι η Which? ζητάει από τη Microsoft να “σεβαστεί τα δικαιώματα των χρηστών της και, ενδεχομένως, να καταβάλει κάποια σε όσους έχουν έρθει αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση του Windows 10.”

Η Which? αναφέρει ότι έχει ήδη έλθει σε επαφή με τη Microsoft για να της υποδείξει τον αυξανόμενο αριθμό καταγγελιών που έλαβε από χρήστες των Windows 10 και η Microsoft δήλωσε ότι θα «εξετάσει τις προτάσεις».

“Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα λάβουν τη σωστή που χρειάζονται για να αποκτήσουν μια καλύτερη εμπειρία ενημέρωσης των Windows. Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τα θέματα των πελατών μας κατά περίπτωση για να διασφαλίσουμε ακόμα και ατομική βοήθεια για την επίλυση όπου είναι δυνατόν. Επιπλέον Which?, τα μέλη είναι πολύ σημαντικά για εμάς, έτσι εξετάζουμε επί του παρόντος τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε στο μέλλον για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο”, ανέφερε η Microsoft στην Which?.

Η Which? από την άλλη αναφέρει λέει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να λαμβάνουν ποιοτικές ενημερώσεις, επισημαίνοντας ότι τα patches δεν λειτουργούν και παρουσιάζουν προβλήματα, οι υπολογιστές τους πρέπει να επισκευάζονται δωρεάν.

Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα λαμβάνουν ενημερώσεις ή όχι, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν γίνεται με τα Windows 10 Home.

____________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).