BlackWeb Linux 1.3 με βάση το Debian για δοκιμές διείσδυσης

Το BlackWeb είναι μια διανομή βασισμένη στο . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δοκιμές και διείσδυσης. Χρησιμοποιεί το LXDE desktop environment.

Το BlackWeb είναι μια διανομή Linux που έχει σαν στόχο το Penetration Testing και το Auditing. Η διανομή ΒlackWeb απευθύνεται σε ερευνητές ασφαλείας και περιέχει εκατοντάδες εργαλεία που προσανατολίζονται σε διάφορα καθήκοντα ασφαλείας, όπως οι δοκιμές διείσδυσης, έρευνες ασφαλείας, Computer Forensics και Reverse Engineering.

Υπάρχουν διαθέσιμα δύο BlackBerry στα 32 (x86) και στα 64-bit (x86_64) στην ιστοσελίδα της διανομής. Η έκδοση των 64-bit έχει μέγεθος 2.6GB. Όταν δείτε την οθόνη της Live έκδοσης μπορείτε να συνδεθείτε με όνομα χρήστη το “root” και κωδικό το “blackweb”.

BlackWeb

Το περιβάλλον είναι αρκετά φιλικό, και αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε /τροποποίηση, για να ταιριάξει καλύτερα με τους σκοπούς σας, ή ίσως να προσθέσετε επιπλέον εργαλεία που δεν υπάρχουν στα αποθετήρια, είναι πολύ εύκολο αφού η διανομή επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας deb.

Μετά μπορείτε να στείλετε το πακέτο σας στην ομάδα των dev και συμβάλλετε ενεργά στην ανάπτυξη του ΒlackWeb.

Η διανομή διαθέτει ένα κατάλληλα διαμορφωμένο LXDE desktop environment, για να προσφέρει περισσότερη σταθερότητα και ταχύτητα.

Το Linux λειτουργικό σύστημα ΒlackWeb έχει σχεδιαστεί με στόχο την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης και της ελάχιστης κατανάλωσης πόρων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το λειτουργικό σύστημα, να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε, να διαβάσετε τον πηγαίο του κώδικα και να το αλλάξετε όπως θέλετε.

BlackWeb Download

Docu

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).