MX Linux 19 beta 3 έτοιμη για δοκιμές

MX Linux 19 beta 3: Από το .gr συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα την διανομή MX Linux. Πρόκειται για μια διανομή που βασίζεται στο σταθερό Debian και προήλθε από μια συνεργασία μεταξύ των κοινοτήτων του antiX και του MEPIS Linux που έχει σταματήσει να αναπτύσσεται.

Χρησιμοποιεί το Xfce ως προεπιλεγμένη εργασίας, και είναι ένα που συνδυάζει μια κομψή και αποδοτική επιφάνεια εργασίας με απλές ρυθμίσεις, υψηλή σταθερότητα, σταθερή απόδοση (από το Debian), αλλά και ελάχιστο αποτύπωμα. MX Linux 19 beta 3

Με λίγα λόγια είναι μια αρκετά light διανομή που δεν θυσιάζει τίποτα από την ποιότητα.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και τα ειδικά που προσφέρει η διανομή, την καθιστούν πολύ εύκολη για χρήστες των Windows που σκέφτονται να αλλάξουν λειτουργικό σύστημα.

Σήμερα λοιπόν, οι προγραμματιστές του project ανακοίνωσαν την τρίτη beta έκδοση του MX Linux 19. Η beta έκδοση της διανομής είναι χτισμένη πάνω στο Debian 10 και διαθέτει μια προσαρμοσμένη επιφάνεια εργασίας (Xfce 4.14).

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Το MX Linux 19 beta 3 διαθέσιμο για δοκιμές. Είναι η τελευταία beta πριν από το release candidate. Η beta έκδοση συμπεριλαμβάνει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις από το debian 10.1 ‘Buster', τη διανομή antiX:

Xfce 4.14, GIMP 2.10.12, MESA 18.3.6, updated , Debian 4.19 kernel, Firefox 69, 3.0.8, Clementine 1.3.1, Thunderbird 60.8.0, LibreOffice 6.1.5 (συν τα security fixes). Νέα και ενημερωμένα mx-apps: mx-installer (με βάση το gazelle-installer) διορθώσεις σχετικά με θέματα automount, MX Date and Time με ευκολότερες ρυθμίσεις του ρολογιού, formatusb για τη μορφοποίηση (εννοεί το ) συσκευών αποθήκευσης usb, mx-packageinstaller που εμφανίζει πλέον τον αριθμό έκδοσης στις εφαρμογές Flatpak, mx-alerts για την αποστολή έκτακτης ανάγκης στους χρήστες, το mx-updater δεν χρειάζεται πια κωδικό ς για να ελέγξει για ενημερώσεις ή για την εγκατάσταση ενημερώσεων), νέα ταπετσαρία (πακέτο mx19-artwork).

Κατεβάστε τη νέα έκδοση MX Linux 19 beta 3

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Δεν αναφέρατε τα σπουδαιότερα, οτι κατά ένα ποσοστό είναι ελληνική, λόγω antiX, ότι δεν χρησιμοποιεί systemd, αλλά sysvinit by default, αν και μπορείς να μπουτάρεις σε systemd αλλά χωρις καμία υποστήριξη από το forum. Ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταια χρονια. Αναμένω την σταθερή εκδοση, για να την περασω σε όλους τους υπολογιστές μου, τώρα τρέχουν την 18.3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).