Windows 10: η έκδοση 1803 ζητάει αναβάθμιση

Όπως ίσως γνωρίζετε τα Windows 10, της έκδοση 1803 (Windοws 10 April 2018 update), θα σταματήσουν να υποστηρίζονται σύντομα από την Microsoft. Έτσι η εταιρεία άρχισε να εμφανίζει τις ειδοποιήσεις τερματισμού της υποστήριξης σε χρήστες που τρέχουν την συγκεκριμένη έκδοση 1803, για να αναβαθμίσουν σε κάποια πρόσφατη (και υποστηριζόμενη) ενημέρωση δυνατοτήτων.

Εδώ να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες των Windows 10 που δεν χρησιμοποιούν την έκδοση 1809 λόγω ενός σοβαρού προβλήματος απώλειας . Το θετικό είναι αυτή τη φορά ότι αντί να εξαναγκάσει την ενημέρωση, η Microsoft προτίμησε να προειδοποιήσει τους χρήστες.Windows 10

Προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί σύντομα θα δείτε το σύστημά σας να αναβαθμίζεται:

Μια δημοσίευση αναφέρει ότι η Microsoft σχεδιάζει να ξεκινήσει την επιβολή ενημερώσεων σε συσκευές που τρέχουν με Windows 10 της έκδοσης 1803, αν δεν έχετε ενημερώσει ήδη σε κάποια πρόσφατη έκδοση μέχρι την ημερομηνία τέλους της υποστήριξης.

Η υποστήριξη για την Ενημέρωση Απριλίου 2018 των Windows 10 θα λήξει στις 12 Νοεμβρίου 2019 για τις εκδόσεις Home και Pro. Θα αρχίσουμε να ενημερώνουμε τις συσκευές που εκτελούν την Ενημέρωση Απριλίου 2018 των Windοws 10 από τις 16 Ιουλίου 2019, για να διασφαλιστεί ότι αυτές οι συσκευές θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και να παραμένουν ασφαλείς. Για περισσότερες , ανατρέξτε στην ενότητα για τα Windοws 10, έκδοση 1903 στον πίνακα εργαλείων πληροφοριών έκδοσης.

Η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία η ενημέρωση των Windows της έκδοσης 1803 θα σταματήσει να υποστηρίζεται είναι η 12η Νοεμβρίου του 2019 για τις εκδόσεις Home και Pro.

Μπορείτε να ενημερώσετε τα Windows 10 στην έκδοση 1903 (May 2019 Update) με μη αυτόματο τρόπο, κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ελέγξτε για ενημερώσεις” από την διαδρομή Ρυθμίσεις – Windows Update. Αν το συστημά σας δεν ενημερώνεται, η συσκευή σας ενδέχεται να είναι αποκλεισμένη από την μαύρη λίστα της Microsoft για κάποιο λόγο. Συνήθως αυτό μπορεί να συμβεί επειδή το hardware που χρησιμοποιείτε έχει σταματήσει να υποστηρίζεται.

Επίσης, οι χρήστες των Windows 10 Home και Pro μπορούν να κάνουν παύση αυτής της ενημέρωσης δυνατοτήτων για έως και 35 ημέρες. Πρόκειται για μια νέα πολιτική ς που χρησιμοποιεί η Microsoft αυτές τις μέρες.

Τέλος, μπορείτε να περιμένετε λίγο και να εγκαταστήσετε την έκδοση 1909 αντί για τα Windows 10 της έκδοσης 1903. Τα Windows 10, και στις εκδόσεις 1803 και 1809, θα μπορούν να ενημερωθούν μόλις κυκλοφορήσει η νέα έκδοση τον Οκτώβριο του 2019.

_______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).