france twitter

To Twitter επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών του κατά λάθος

Πριν από λίγες ώρες, αρκετοί χρήστες του Twitter άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για να πραγματοποιήσουν επαναφορά του κωδικού τους. Τα αυτά, όπως δήλωσε η έχουν σταλεί κατά λάθος και όχι λόγω κάποιας επίθεσης από .

twitter email

Η εταιρεία άρχισε την αποστολή αρκετών emails κάτι που οδήγησε πολλούς να πιστεύουν ότι η ιστο είχε παραβιαστεί. Τα μηνύματα ανέφεραν:

“Το Twitter πιστεύει ότι ο λογαριασμός σας ενδέχεται να έχει παραβιαστεί από μια ιστοσελίδα ή υπηρεσία που δεν σχετίζεται με το Twitter. Έχουμε επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποτρέψουμε σε άλλους την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.”

Πριν από περίπου ένα χρόνο, το Twitter επανέφερε τους κωδικούς πρόσβασης 250.000 χρηστών μετά από μια παραβίαση. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η εταιρεία δήλωσε ότι δεν υπάρχει φόβος hacking.

“Αποστείλαμε ορισμένες ανακοινώσεις επαναφοράς κωδικού πρόσβασης κάτι που οφείλεται σε σφάλμα του συστήματος. Ζητούμε συγγνώμη από τους θιγόμενους χρήστες για την αναστάτωση,” ανάφεραν οι εκπρόσωποι Twitter στο The Next Web.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, καλό θα ήταν βέβαια ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας δεν έχει παραβιαστεί, να αλλάξετε κωδικούς πρόσβασης. Όποιος φυλάει τα ρούχα του, ακόμα και στο Twitter.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).