XPS One 27 touch

Νέοι υπολογιστές All-in-One από τη Dell στην ελληνική αγορά

Η Dell παρουσιάζει σήμερα μια σειρά υπολογιστών Αll-in-one για τους καταναλωτές που επιθυμούν όμορφα σχεδιασμένα συστήματα για ανώτερη εμπειρία multimedia και ψυχαγωγία.

XPS One 27 touch

Οι νέοι υπολογιστές περιλαμβάνουν το XPS One 27, τον μεγαλύτερο Αll-in-one υπολογιστή της Dell και μέρος της οικογένειας κορυφαίων επιδόσεων XPS και τους One 2350 και Inspiron One 2020, ιδανικούς για χρήση σε οικιακό περιβάλλον. Την γκάμα All-in-one της Dell συμπληρώνει το μοναδικό Dell XPS 18.

Το Dell XPS One 27 προσφέρει μια εμπειρία μεγάλης οθόνης touch με μια από τις πιο εντυπωσιακές οθόνες που έχει προσφέρει ποτέ η Dell. Με διαγώνιο 27 ίντσες και εκπληκτική ανάλυση 2560×1440 Quad HD παρέχει ασυναγώνιστη ευκρίνεια και χρώματα.

Με λόγο διαστάσεων οθόνης 16:9 WLED wide format προσφέρει ποιοτική απεικόνιση με ευκρίνεια για εργασία, παιχνίδια, παρακολούθηση ταινιών και φωτογραφίες.

Επίσης, παρέχει μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας, όπως την τεχνολογία Waves MaxxAudio 4 και ηχεία Infinity αλλά και συνθέσεις με προαιρετικές επιλογές σε κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων από την NVIDIA και υποδοχή μονάδας Blu-ray για να εξασφαλίσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασκέδασης και multimedia.

Στο εσωτερικό, περιλαμβάνει επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel με τεχνολογία Intel Turbo Boost, εξισορροπώντας την ταχύτατη επεξεργασία με την αποτελεσματική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας – ακόμη και κατά την πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Tο Dell XPS 18 συνδυάζει ιδανικά τη φορητότητα με την παραγωγικότητα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή, ενώ επαναπροσδιορίζει σημαντικά τις δυνατότητες ενός All-In-One υπολογιστή.

Με μια ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων Full HD οθόνη με τεχνολογία capacitive touch και διαγώνιο 18,4 ιντσών, το Dell XPS 18 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Το Dell Inspiron 2350, είναι ένα Αll-in-one σύστημα με εξαιρετική αισθητική σε πολύ λεπτές γραμμές και πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Με οθόνη Full HD με τεχνολογία capacitive touch 10 σημείων, το Dell Inspiron 23 έχει αρθρωτή βάση προσφέροντας μια ιδιαίτερα άνετη αλληλεπίδραση με τα .1.

 

 

Ο εύκαμπτος βραχίονας του Inspiron 23 προσαρμόζεται μεταξύ 90 και 180 μοιρών και προσφέρει επιλογή οριζόντιας ή κάθετης τοποθέτησης.

Το Dell Inspiron 2020 τοποθετείται με ένα μόνο καλώδιο, εξοικονομώντας χώρο, με στόχο να κάνει τη ζωή του χρήστη του πιο εύκολη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια σε προσιτή τιμή. Παρέχει έναν έξυπνο σχεδιασμό με οθόνη touch 20 ιντσών HD+, μονάδα DVD καθώς και άφθονο χώρο αποθήκευσης για μουσική, ταινίες και φωτογραφίες.

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα τα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα (ανάλογα με την περιοχή) στο χώρο του πελάτη.

Τα νέα συστήματα είναι διαθέσιμα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.

Πηγή: e-pcmag.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).