Το Apple Watch θα είναι εξυπνότερο από όσο νομίζετε

Μια νέα δημοσίευση αυτό το Σαββατοκύριακο από το CNET δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα λειτουργεί το Apple Pay της επερχόμενης συσκευής Apple Watch.Apple Watch UI

Στο CNET μίλησε ο ανώτερος αντιπρόεδρος λογισμικού και υπηρεσιών Διαδικτύου της Apple, Eddy Cue. Ανέφερε ότι οι χρήστες θα πρέπει να πληκτρολογήσουν έναν κωδικό PIN ή να χρησιμοποιήσουν το αναγνωριστικό αφής για να ξεκλειδώσουν το ρολόι και να κάνουν τις πληρωμές, τουλάχιστον την πρώτη φορά. Αν επιλέξουν αργότερα να κάνουν και άλλη -αγορά η συσκευή δεν θα απαιτήσει και πάλι έναν νέο έλεγχο ταυτότητας:

“Μπορείτε να [πληκτρολογήσετε έναν κωδικό ], αν θέλετε, αλλά δεν πρέπει κανονικά”, δήλωσε ο Cue.
“Αυτή τη στιγμή το ρολόι δεν είναι κλειδωμένο, και θα μπορούσα να κάνω πληρωμές χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσω οποιοδήποτε . Αν το ρολόι φύγει από το χέρι μου και έρθει σε σας, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό ή να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας με το αναγνωριστικό αφής. ”

Ο Cue δήλωσε επίσης ότι οι ιδιοκτήτες του Apple Watch που δεν έχουν iPhone 6 θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το Apple Pay απευθείας από το Apple Watch χωρίς να χρειάζεται να αναβαθμίσουν το τηλέφωνό τους.

Το ρολόι της Apple θα μπορεί να ανιχνεύσει αν έχει αλλάξει καρπό ή όχι, χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα υπερύθρων στο πίσω μέρος του.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε στην εκδήλωση της Apple τη Δευτέρα, όπου όπως είναι αναμενόμενο, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα πάντα σχετικά με το ρολόι, όπως τη τιμή και τη διαθεσιμότητα σύμφωνα με το TNW.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον και εντελώς διαφορεικό με τις συνήθειες της Apple είναι ότι αρχίζει να διαρρέει λεπτομέρειες για το επερχόμενο ρολόι κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, αντί να περιμένει την ημέρα ανακοίνωσης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).