Windows 10 φέτος και Windows Redstone το 2016


Τι είναι τα Windows Redstone; Τα Windows 10 δεν κυκλοφόρησαν ακόμα, αλλά η Microsoft είναι έτοιμη να αρχίσει την ανάπτυξη της πρώτης ενημέρωσης του νέου λειτουργικού συστήματος, που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα μπορούσε να διανεμηθεί το 2016.

Με την κωδική ονομασία Redstone λοιπόν, θα κυκλοφορήσει η πρώτη ενημερωμένη έκδοση των Windows 10. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο κύματα, μία τον Ιούνιο και άλλη μία τον Οκτώβριο του 2016. Είναι πολύ πιθανό σύμφωνα πάντα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, να προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους υπολογιστές που τρέχουν το επερχόμενο της Microsoft.Windows Redstone

Αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες είναι πολύ ασαφείς και προφανώς θα μπορούσαν να μην ισχύουν μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό της Microsoft, αλλά to Neowin αναφέρει ότι η ενημέρωση Redstone αναμένεται να μας φέρει όλα τα χαρακτηριστικά που δεν θα είναι έτοιμα για τα Windows 10.

Η ενημέρωση Redstone θα μπορούσε να είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η Microsoft δεν θα κυκλοφορεί πλέον αυτόνομες εκδόσεις των Windows, αλλά θα επικεντρωθεί στις ενημερώσεις που θα παραδίδονται με ταχύτερους ρυθμούς, όταν θα είναι έτοιμες.

Τα Windows 10 λέγεται ότι είναι η τελευταία αυτόνομη έκδοση των Windows, και ότι η Microsoft στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει ένα μοντέλο που ται σήμερα από την Apple για το Mac X: μία μεγάλη αυτόνομη έκδοση μόνο για το OS με συνεχείς ενημερωμένες εκδόσεις που θα εγκαθιστούν όλα τα νέα χαρακτηριστικά, τις επιλογές και τις εφαρμογές που αναπτύσσονται από τους προγραμματιστές της ς.

Αυτό που είναι το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η ενημέρωση Redstοne θα κρατήσει επίσης το πρόγραμμα Windows σε λειτουργία, καθώς η Microsoft φέρεται να σχεδιάζει να συνεχίσει να αναπτύσσει νέα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο που κάνει με τα Windows 10.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο θέμα, τα Windows 10 προβλέπεται να κυκλοφορήσουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015, πιθανότατα τον Αύγουστο, ενώ η RTM έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.

Αυτό σημαίνει ότι η ενημερωμένη έκδοση Redstοne θα διατεθεί σε περίπου 12 μήνες μετά την κυκλοφορία των Windows 10.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

4 Comments

Leave a Reply
  1. Παρ' όλο που ήμουν απότομος στην διατύπωσή μου οφείλω να αναγνωρίσω ότι η απάντησή σας ήταν ευγενική σε σχέση με το δικό μου ύφος. Γι΄ αυτό το λόγο οφείλω να ζητήσω συνγώμη. Η μόνη δικαιολογία που έχω είναι ότι όσο μεγαλώνω "περιδιαβαίνοντας" στον κυβερνοχώρο βλέπω την Ελληνική μας γλώσσα να κακομεταχειρίζεται και εκνευρίζομαι πέραν το δέοντος…

    • Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, επειδή είμαστε και μεις κάποιας ηλικίας καταλαβαίνουμε απόλυτα τι εννοείτε. Δεν θα δικαιολογηθούμε για κάτι που δεν έπρεπε να γίνει, και δεχόμαστε την ανατροφοδότηση με όποιο τρόπο και αν γίνεται. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάτι που ίσως δεν λειτουργεί όπως θα επιθυμούσαμε να λειτουργεί.

  2. Ο Γιώργος καλά θα κάνει να μάθει πρώτα να γράφει σωστά Ελληνικά και μετά να αρθογραφεί. Ο αναγνώστης της παραγράφου "Ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον είναι…" θα πρέπει επιστρατεύσει τη φαντασία του προκειμένου να αντιληφθεί το νόημά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).