Όλη η Google μπροστά σας με ένα κλικ

Το να πλοηγηθείτε στην είναι αρκετά χαοτικό, πόσο μάλλον όταν αναζητείτε μια συγκεκριμένη … Μήπως απλά θέλετε δείτε μπροστά σας μια λίστα με κάθε διαθέσιμη υπηρεσία της Google; google apps 1

Η εταιρεία είναι γνωστή για το πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά για να τις ανακαλύψετε όλες μαζί συγκεντρωμένες χρειάζονται αρκετά κλικς.

Η Yahoo! από την άλλη διαθέτει μια πολύ γεμάτη αρχική σελίδα για να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της, αλλά όπως φαίνεται η Gοogle προσπαθεί να το αποφύγει, κρατώντας την πρώτη αρχική σελίδα που επίλεξε από τότε που βγήκε στο διαδίκτυο. Η της αρχικής της σελίδας (όχι όμως και η τητα της), από τότε μέχρι σήμερα έχει ελάχιστες αλλαγές.

Η εταιρεία φαίνεται να επιλέγει διαφορετικούς τρόπους για να διαθέσει τις υπηρεσίες της, χωρίς να κρατάει την αρχική της σελίδα παραφορτωμένη.

Για όποιον λόγο όμως και αν το κάνει και όσο δύσκολο και αν το παρουσιάζουμε, είναι ακόμα αρκετά εύκολο και απλό να αναζητήσετε κατ ‘ευθείαν από το www.goοgle.com την υπηρεσία που αναζητείτε με άμεσα αποτελέσματα.

Προφανώς η ιδέα που θα παρουσιάσουμε παρακάτω βασίζεται στο ότι το interface που διαθέτει η Goοgle είναι αρκετά δύσκολο στη χρήση του, επειδή χρειάζονται πάρα πολλά κλικς για να βρείτε τις υπηρεσίες της εταιρείας που επιθυμείτε, όπως το Goοgle Maps ή το YouTube.

Η Goοgle είναι φανταστική και η εξεύρεση νέων εργαλείων ή επιλογών που έχετε και δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα, μπορεί να γίνει παιχνίδι.

Μπορείτε να ανακαλύψετε απλά όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Google κάνοντας μόνο ένα κλικ στο παρακάτω link:

usabilityviews.com

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).