Windows 7 και 8: Γιατί λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα Windows 10

Σήμερα το πρωί, το έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook, από έναν αναγνώστη μας, που μας πληροφορούσε ότι η Microsoft τον ενημέρωνε για την επερχόμενη κυκλοφορία των Windows 10, ζητώντας του το e-mail του για να τον ειδοποιήσει όταν το νέο λειτουργικό θα είναι έτοιμο. windows 10 un

Όπως σας έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Microsoft μέσω των ενημερώσεων προσθέτει ένα ειδοποιήσεων για την αναβάθμιση σε Windows 10 σε όλους τους υπολογιστές που τρέχουν Windows 7 και Windows 8.1.fbmsg

Από σήμερα το πρωί η εφαρμογή αυτή φαίνεται να ξεκίνησε την προβολή μηνυμάτων που ενημερώνουν τους χρήστες για το νέο λειτουργικό σύστημα.

Ενώ το εργαλείο αυτό φαίνεται να είναι αρκετά πρακτικό για όσους θέλουν να μαθαίνουν για τα Windows 10, είναι παράλληλα και πολύ ενοχλητικό για αυτούς που επιθυμούν να μείνουν στα Windows 7 ή Windows 8.1.

Λοιπόν, όλα αυτά συμβαίνουν όπως προαναφέραμε λόγω μιας ενημέρωσης που εγκατέστησε η Microsoft στους υπολογιστές μας. Έτσι μπορείτε απλά να αφαιρέσετε το εργαλείο κοινοποιήσεων, αφαιρώντας την ενημέρωση.

Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στον Πίνακα Ελέγχου, κάντε κλικ στο Προγράμματα/Προγράμματα και δυνατότητες. Όταν ανοίξει το παράθυρο, στην αριστερή πλευρά της ς κάντε κλικ στο “Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων”.

Ψάξτε για την ενημέρωση KB3035583 στη λίστα, κάντε δεξί κλικ πάνω της και πατήστε την επιλογή Κατάργηση.

Τι είναι η KB3035583;

Σύμφωνα με τη Microsoft, η KB3035583 είναι μια ενημερωμένη έκδοση που “επιτρέπει επιπλέον δυνατότητες για το Windows όπως κοινοποιήσεις στα Windows 8.1 και Windows 7.”

Αν είστε λοιπόν από αυτούς που ενοχλούνται από το νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η εταιρεία στους υπολογιστές σας, μπορείτε πολύ απλά να το αφαιρέσετε, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).