Windows 10 νέες εικόνες και τι συμβαίνει με τις δωρεάν άδειες

Ο γνωστός Ρώσος leaker Wzor, διέρρευσε εικόνες από το νέο Windows 10 build 10135. Αυτό το build θα πρέπει να κυκλοφορήσει σε όλους τους Windows Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Fast Ring.

Συνήθως αυτή είναι η γνωστή διαδικασία, διαρροή εικόνων, κυκλοφορία μέσω του Fast Ring, και αμέσως μετά έρχεται η διαρροή των custom ISO. Με τις πρωτόγνωρες όμως ταχύτητες ανάπτυξης που ακολουθεί η το τελευταίο διάστημα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πραγματικά ποιο θa είναι το επερχόμενο build.Windows 10

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως θα φαίνεται το νέο build δείτε τις εικόνες που υπάρχουν στο τέλος της δημοσίευσης.

Ενώ η τελική έκδοση των Windows 10 αναμένεται στις 29 του Ιούλη του 2015, η Microsoft εξακολουθεί να αναπτύσσει ενεργά το επερχόμενο λειτουργικό της σύστημα.

Μαζί με τα νέα builds η Microsoft συνεχίζει να προωθεί ενεργά τα Windows 10 κυκλοφορώντας μια ειδική ενημέρωση για τους χρήστες των Windows 7 και των Windows 8 που τους δίνει την δυνατότητα να “κρατήσουν” μια άδεια για τα Windows 10 από τώρα.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού ουσιαστικά είναι άλλο ένα marketing trick για περισσότερη δημοσιότητα και για να δημιουργήσει ενθουσιασμό γύρω από το νέο λειτουργικό σύστημα. Ας μην ξεχνάμε ότι η Microsoft έχει ανακοινώσει ήδη ότι με τα Windows 10 έχει σαν στόχο να “μπει” σε ένα δισεκατομμύριο υπολογιστές.

Επειδή όμως δεχόμαστε συχνά και σχόλια από αναγνώστες μας που αμφισβητούν την ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με την δωρεάν διάθεση του λειτουργικού σε χρήστες των Windows 7 και 8, να αναφέρουμε για άλλη μια φορά:

Εάν αποκτήσετε την άδεια χρήσης των Windows 10, εντός του πρώτου έτους, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σύστημα στον ίδιο υπολογιστή.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα συγκεκριμένα Windows 10 μέχρι να “λιώσετε” την συσκευή σας.

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο επαναφοράς των Windows ή το refresh του OS. Επίσης θα μπορείτε χωρίς κανένα να εγκαταστήσετε το λειτουργικό από ένα bootable USB, DVD ή να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα ISO.

Όλα αυτά όμως μόνο για μία συσκευή.

Δείτε τις εικόνες που διέρρευσαν

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).