Comodo Internet Security Pro 8 (2015)

Το Comodo Internet Security είναι μια πολυεπίπεδη εφαρμογή ανοικτού κώδικα που προσφέρει προστασία από ιούς, , worms, buffer overflow, επιθέσεις από πρόσφατα ανακαλυφθέντα κενά ασφαλείας (zero day), προγράμματα παρακολούθησης και hackers.

Το Comodo Internet Security συνδυάζει ισχυρή αντιβιοτική προστασία, τοίχο προστασίας (firewall) που φιλτράρει τα πακέτα, προηγμένες δυνατότητες αποτροπής εισβολών, έλεγχο εφαρμογών και προστασία από προγράμματα παρακολούθησης – όλα σε μια πανίσχυρη εφαρμογή.Comodo Internet Security

Η τελευταία έκδοση αποτελεί ένα άλμα όσον αφορά τις δυνατότητες ασφαλείας και ευκολίας στη χρήση με την προσθήκη της ανίχνευσης ιών μέσω cloud και την ανάλυση συμπεριφοράς αγνώστων αρχείων.

Με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, τα άγνωστα και αναξιόπιστα ελέγχονται αυτόματα από ανιχνευτές που βρίσκονται στο cloud και αναλόγως των ευρημάτων, τα αρχεία μπλοκάρονται από το Comodo Internet Security στον διακομιστή του cloud.

Όταν αναλύεται η συμπεριφορά του αρχείου, το Comodo Internet Security λειτουργεί σε περιορισμένο χώρο του υπολογιστή σας έτσι ώστε τα δεδομένα του υπολογιστή να μην είναι προσβάσιμα ή να μην μπορούν να αλλοιωθούν, διατηρώντας τον υπολογιστή σας απόλυτα ασφαλή.

Με λίγα λόγια η συγκεκριμένη μέθοδος ανίχνευσης επιτρέπει να τρέξουν στον υπολογιστή σας μόνο οι αξιόπιστες εφαρμογές ενώ οι υπόλοιπες περνάνε πρώτα από εξονυχιστικό έλεγχο.

Τα κακόβουλα και αναξιόπιστα αρχεία δεν πρόκειται να ακουμπήσουν οτιδήποτε σημαντικό περιέχει ο υπολογιστής σας, επιτρέποντάς σας να τον χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα.

Το Comodo Internet Security περιλαμβάνει ένα γραφικό τρόπο χειρισμού που είναι αρκετά εύχρηστος, με διάφορες επιλογές απεικόνισης, χρήσιμους διαλόγους και πληροφοριακές ειδοποιήσεις, οδηγό ανίχνευσης και άλλα πολλά.

Η χρήση του προγράμματος παρέχει προστασία επαγγελματικού επιπέδου οπότε ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούν με πολύπλοκες ρυθμίσεις μετά την εγκατάσταση.

Το Comodo Internet Security διατίθεται σε πολλές γλώσσες, είναι εντελώς δωρεάν (υπάρχει free έκδοση) και πρόκειται να παραμείνει έτσι για πάντα.

Η εφαρμογή περιέχει

Antivirus
Anti-Spyware
Anti-Rootkit
Bot Protection
Defense+: Protects critical system files and blocks before it installs.
Auto Sandbox Technology
Firewall
Firewall
Minimal Interruptions
Cloud based Antivirus
Unlimited Live Expert Virus Removal

Επειδή ίσως το όνομα Comodo να μην λέει πολλά στους αρχάριους χρήστες, δείτε τις δοκιμές του ανεξάρτητου ερευνητικού ινστιτούτου AV-Test

Κλικ για μεγέθυνση

comodo av-test

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).