Microsoft: ξεχάστε τα δωρεάν Windows 10

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η με μια δημοσίευση στο blog της έφερε παροξυσμό στους που ελπίζουν να λάβουν μια δωρεάν άδεια χρήσης των Windows 10. windows 10 reserve

Η εταιρεία ουσιαστικά αποκάλυψε ότι οι χρήστες των Windows Insiders που τρέχουν εκδόσεις προεπισκόπησης στους υπολογιστές τους θα μπορούσαν να έχουν δωρεάν την τελική έκδοση (RTM) του λειτουργικού συστήματος αρκει να χρησιμοποιούσαν έναν λογαριασμό της εταιρείας.

Το iGuRu.gr ήταν από τις πρώτες ιστοσελίδες που δημοσίευσε τα νέα, όμως η Microsoft φαίνεται ότι κατάλαβε τι προκάλεσε και έσπευσε να αλλάξει την δημοσίευση.

Με μια επικαιροποιημένη δήλωση που δημοσίευσε σήμερα στην ίδια δημοσίευση στο blog της, η Microsoft αναφέρει ότι η έκδοση RTM θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει κάποια έκδοση προεπισκόπησης αλλά το παλαιότερο λειτουργικό που χρησιμοποιούσαν ήταν αυθεντικό.

Παρακάτω υπάρχει η νέα τροποποιημένη παράγραφος

“As long as you are running an Insider Preview build and connected with the MSA you used to register, you will receive the Windows 10 final release build. Once you have successfully installed this build, you will also be able to clean install on that PC from final media if you want to start over fresh. It's important to note that only running Genuine Windows 7 or Windows 8.1 can upgrade to Windows 10 as part of the free upgrade offer.*”

“Εφ ‘όσον χρησιμοποιείτε κάποιο Insider Preview build και είστε συνδεδεμένος με έναν λογαρισμό της Microsoft, θα λάβετε το Windows 10 final. Αφού εγκαταστήσετε με επιτυχία αυτό το build, θα είστε επίσης σε θέση να πραγματοποιήσετε καθαρή στοσυγκεκριμένο υπολογιστή αν θέλετε να το κάνετε από την αρχή.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόνο τα άτομα που τρέχουν τα αυθεντικά Windows 7 ή τα Windows 8.1 μπορούν να αναβαθμίσουν σε Windows 10 final, σαν μέρος της προσφοράς μας για δωρεάν αναβάθμιση.”

Το κομμάτι που έχουμε υπογραμμίσει δεν υπήρχε στην παλαιότερη δημοσίευση. Έτσι όλοι όσοι χαρήκατε (μαζί με εμάς) θα πρέπει να γνωρίζεται ότι τελικά δεν άλλαξε κάτι από αυτά που ήδη γνωρίζαμε.

Αρχίζουμε να πιστεύουμε δε ότι οι ασάφειες της Microsoft, μπορεί να είναι άλλη μια στρατηγική marketing, μόνο που απογοητεύουν πάρα πολλούς χρήστες.

Το άρθρο ενημερώθηκε για να επικολληθεί το παρακάτω link, καθώς η Microsoft φαίνεται να μην μπορεί να αποφασίσει και αλλάζει τις δηλώσεις της, συνεχώς.

Διαβάστε το ενημερωμένο άρθρο.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).