Προβλήματα ενεργοποίησης των Windows 10 στο παρά πέντε

Την βδομάδα που μας πέρασε οι Insiders είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τρία διαφορετικά των Windows 10 Technical . Όπως φαίνεται όμως κάποιοι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα καθώς δεν μπορούσαν να ενεργοποιήσουν το λειτουργικό τους σύστημα.windows 10 logo

Προς το παρόν η Microsoft αντιμετωπίζει ορισμένα θέματα στο back-end των ενεργοποιήσεων των Windows 10. Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν κάποιες δοκιμές και είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσει αποτυχία στις ενεργοποιήσεις τις επόμενες δύο ημέρες. Η προτρέπει τους χρήστες να αγνοήσετε θέμα και ότι μήνυμα τους παρουσιαστεί.

Το θα επιδιορθωθεί μόλις αποκατασταθεί η υπηρεσία ς.

Αν και δεν γνωρίζουμε το πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα, φαίνεται ότι αυτοί που χρησιμοποιούν τα builds 10159 και 10162 έχουν αυτοί που παρατήρησαν για πρώτη φορά το πρόβλημα.

Το ενδιαφέρον, είναι ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα νεότερο build, το 10163, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα από επίσημες πηγές.

Η Microsoft φαίνεται να τρέχει αρκετά για να προλάβει την ημερομηνία που έχει ορίσει για την επίσημη κυκλοφορία των Windows 10. Αναμένουμε ότι στις 29 Ιουλίου του , η ενημερωμένη έκδοση των Windows θα κυκλοφορήσει μεγάλα προβλήματα. Αν πάλι η εταιρεία δεν τα καταφέρει να παραδώσει ένα αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα (κάτι δύσκολο για ένα λειτουργικό που είναι φτιαγμένο από την αρχή), υπάρχουν πάντα και οι ενημερώσεις.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).