Νέα Windows 10 build 10525 για τους Windows Insiders

Η Microsoft φαίνεται ότι άνοιξε ξανά το μαγαζάκι με τα builds προεπισκόπησης των Windows 10. Το Windows Insiders είναι και πάλι online με ένα νέο build. Windows 10 Enterprise

Τα Windows 10 build 10525 είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο fast ring του προγράμματος και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κατεβάσουν άμεσα.

Η έρχεται με περισσότερες επιλογές χρωμάτων, τα οποία όπως αναφέρει η Microsoft θα βοηθήσουν για να διαμορφώσετε την επιφάνεια εργασίας σας όπως θέλετε.

Η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη από προ, αλλά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από τις Ρυθμίσεις – Προσαρμογή – Χρώματα.

Την ίδια στιγμή, η Microsoft αναφέρει ότι έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση μνήμης, ένα νέο χαρακτηριστικό που βοηθά τα Windows 10 να διαχειριστούν τις διεργασίες που εκτελούνται με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο, που βοηθάει στη βελτίωση της απόδοσης και τη μείωση των επιπτώσεων στις επιδόσεις του συστήματος.

Αν είστε εγγεγραμμένοι στο Windows Insiders η ενημερωμένη έκδοση θα σας έρθει αυτόματα. Αν δεν είστε θα πρέπει να δηλώσετε τον υπολογιστή σας για να λαμβάνετε builds προεπισκόπησης. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις – Ενημέρωση & Ασφάλεια – Επιλογές για προχωρημένους και ενεργοποιήστε το Get Insider Builds.

Αν είστε σε υπολογιστή που εργάζεστε καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εκδόσεις προεπισκόπησης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).