Weiyun: Αποκτήστε δωρεάν 1TB αποθήκευσης στο Cloud

Weiyun: Πως θα σας φαινόταν να έχετε 1TB στο σύννεφο; Αν δεν σας ενδιαφέρει που βρίσκεται το cloud (φιλοξενεί τα δεδομένα σας στην Κίνα), μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας TB, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.1 tb
Ο online πάροχος της αποθήκευσης είναι η Κινέζικη εταιρεία Weiyun.

Σημείωση: Δεν υπονοούμε κάτι. Υπάρχουν όμως βάσιμοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην θέλει κάποιος να φιλοξενήσει τα δεδομένα του στη χώρα, όπως για παράδειγμα, εάν η είναι αργή (το APNIC είναι γνωστό για τις αργές συνδέσεις του εκτός Κίνας), η αν δεν μιλάει τη και δεν μπορεί να διαβάσει τους όρους της ς ή να ακολουθήσει τις οδηγίες, ή ακόμα μπορεί να μην εμπιστεύεται την κυβέρνηση αυτής της χώρας.1tb Weiyun

Για να αποκτήσετε το 1TB από την Weiyυn θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, καθώς το sign-up είναι λίγο περίπλοκο. Δεν είναι μόνο η γλώσσα αλλά και η ίδια η .

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι μια εγγραφή για έναν QQ. Τα καλά νέα είναι ότι η σελίδα εγγραφής είναι στην αγγλική γλώσσα, και έτσι ώστε δεν έχετε πρόβλημα συμπληρώνοντας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται.

Προσοχή: Η σύνδεση στη σελίδα εγγραφής δεν είναι ασφαλής.

Η σελίδα ζητάει το email σας, έναν κωδικό πρόσβασης, τον τόπο, την ημερομηνία γέννησης, ένα ψευδώνυμο και το φύλο σας. Μετά θα πρέπει να περιμένετε το πρώτο e-mail, ς.

Μόλις περάσετε με επιτυχία το στάδιο και ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να κατεβάστε την εφαρμογή της QQ. Με το που προχωρήσετε τη διαδικασία και αρχίσει η λήψη, θα σας έρθει το δεύτερο email που σας καλωσορίζει στην Weiyun.

Έτσι θα μπορείτε να συνδεθείτε στην Weiyun χωρίς καν να εγκαταστήσετε την εφαρμογή chat της QQ.

Αν δεν βρίσκετε το link, πατήστε εδώ, και στη σελίδα που θα ανοίξει (είναι στα Κινέζικα) μπορείτε να συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αυτό ήταν, αν δεν βρίσκετε άκρη με τα Κινέζικα, χρησιμοποιήστε μεταφραστή, μέχρι να εξοικειωθείτε στο περιβάλλον,

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).