Microsoft: κατά λάθος η αναγκαστική αναβάθμιση σε Windows 10

Όπως αναφέραμε χθες, ορισμένοι χρήστες των Windows 7 αναγκαστήκαν να αναβαθμίσουν σε Windows 10, καθώς το Windows Update δεν τους έδινε καμία άλλη επιλογή από το να επανεκκινήσουν τον τους για να αρχίσει η .pinokio Windows 10

Σήμερα λοιπόν η εταιρεία με μια δήλωση που κυκλοφόρησε από το Ars, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω αναφέροντας ότι ήταν απλά ένα λάθος.

Ποιο ήταν το “λάθος”;

Βασικά, η προαιρετική αναβάθμιση σε Windows 10, έγινε υποχρεωτική από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι πραγματοποιούνταν αυτόματα η λήψη και η εγκατάσταση των Windows 7 σε υπολογιστές.

Η εταιρεία ανέφερε ότι όλα αυτά έγιναν εντελώς τυχαία και ότι έχει αφαιρέσει ήδη τις ρυθμίσεις αυτών των παραμέτρων παρέχοντας στους χρήστες την δυνατότητα επιλογής εγκατάστασης ή μη εγκατάστασης των Windows 10.

“Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να εγκαταστήσουμε τα Windοws 10 σε υπάρχουσες συσκευές με αυθεντικά Windows 7 και .1, η αναβάθμιση σε Windows 10 μπορεί να εμφανιστεί σαν μια προαιρετική ενημερωμένη έκδοση στον πίνακα του Windows Update (WU). Στην πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση των Windows, η επιλογή αυτή δεν υπήρχε από προεπιλογή. Ήταν ένα λάθος το οποίο διορθώθηκε”

αναφέρει η εταιρεία.

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ήταν απλά ένα λάθος. Ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι η εταιρεία έχει σαν στόχο να εγκαταστήσει τα Windοws 10 σε ένα δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το 2017.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).