Το νέο hoverboard ArcaBoard μπορεί να ίπταται σε κάθε επιφάνεια

Η εταιρεία ArcaSpace θέλοντας να συμμετάσχει στην φετινή μόδα των έχει κατασκευάσει το ArcaBoard, μία σανίδα που αιωρείται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια.

arcaspace arcaboard

Τα hoverboards έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στο 2015. Σε αυτό το έτος είδαμε τα Segways (που δεν αιωρούνται πραγματικά), καθώς και το μηχάνημα της Lexus που έκανε μεν τρομερή εμφάνιση αλλά θα πρέπει να βρίσκεται πάνω σε μία ειδική μαγνητική επιφάνεια για να λειτουργήσει.

Σε αντίθεση όλων αυτών, έρχεται το ArcaBoard που μπορεί να αιωρηθεί και να οδηγηθεί πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, την ArcaSpace, το μηχάνημά της μπορεί να ίπταται πάνω από τη γη, το , το χιόνι ή τον πάγο, αν και όπως φαίνεται στο σχετικό το δοκιμάσανε μόνο πάω από στερεό έδαφος.

Πρόκειται για μία συσκευή που καταφέρνει να πετάει από την ώση 36 ηλεκτρικών ανεμιστήρων, που συνολικά αποδίδουν 195 κιλά ώση ή 272 ίππους. Υπάρχει ενσωματωμένη επίσης κάποια αυτο-εξισορρόπησης (πιθανόν κάποια γυροσκόπια) για να σας κρατάει σταθερά και μπορεί να πετάξει για έξι λεπτά.

Είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για ένα το οποίο δεν φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμο, αλλά το ArcaBoard είναι το πιο κοντινό σε ένα hoverboard, έτσι όπως το φανταζόμαστε από την ταινία “επιστροφή στο μέλλον”.

Αν παρόλα αυτά θέλετε να έχετε στα χέρια σας αυτό το πρώϊμο hoverboard, η ArcaSpace μπορεί να σας το διαθέσει στην φιλική τιμή των $19.900 μόνο. Προς το παρόν, δεν μπορείτε να κάνετε ολοκλήρωση της ς σας μέσα από τη ιστοσελίδα της ArcaSpace, αλλά, αν καταφέρετε και το πάρετε και ανεβάσετε βιντεάκια με τα κατορθώματά σας, να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε τρελά views.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).