Η scene ομάδα Hive-CM8 υπόσχεται να διαρρεύσει 40 κορυφαίες ταινίες

Μια scene ομάδα που δραστηριοποιείται στις πειρατικές κινηματογραφικές ταινίες και ονομάζεται Hive-CM8 αναφέρει στα nfo της ότι σχεδιάζει να διαρρεύσει ούτε λίγο ούτε πολύ 40 κορυφαίες ταινίες του Χόλυγουντ κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων.

piracy Hive-CM8

Αρκετές από τις πιο διάσημες ταινίες της χρονιάς, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων κυκλοφοριών όπως τα Concussion, Creed, Joy, είναι ήδη διαθέσιμες για download σε διάφορες πειρατικές τοποθεσίες.

Διαβάζουμε στο nfo που συνοδεύει την πρόσφατη ταινία Spotlight, η οποία διέρρευσε κατά την διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου 2015:
DVDScreener 9 of 40
will do them all one after each other, 9th hot title (Θα τις κάνουμε όλες την μία μετά την άλλη, 9ος καυτός τίτλος)

nfocm8

Σύμφωνα με μια έρευνα του site NZBIndex.nl. στο Usenet (το Usenet είναι κάτι σαν ένα γιγαντιαίο board για , αλλά με τη δυνατότητα να μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα μεγάλα αρχεία.) οι ταινίες που μοιράζει η ομάδα Hive-CM8 είναι όλες υψηλής ποιότητας DVD screeners, τα οποία είναι αντίγραφα ταινιών που αποστέλλονται σε ανθρώπους όπως δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας για λόγους αξιολόγησης.

Με δεδομένη την ύπαρξη πολλών πειρατικών καναλιών και τρόπων για να δει κάποιος παράνομα μία ταινία (όπως τα BitTorrent sites, sites όπως ήταν το Megaupload, ιδιωτικά IRC α, το προαναφερθέν Usenet, τα ιδιωτικά sites-ftps της Scene κλπ), δεν υπάρχει κανένας πραγματικός τρόπος για να προσδιοριστεί με ακρίβεια πόσες φορές μια ταινία έχει κατέβει παράνομα, αλλά μία αντι-πειρατική εταιρεία που ονομάζεται Excipio εκτιμά ότι την ταινία The Hateful Eight την έχουν κατεβάσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια φορές εντός των πρώτων 24 ωρών της διαθεσιμότητας της.

Η scene ομάδα Hive-CM8, της οποίας το σύνθημα φαίνεται να είναι “κάντο σωστά από την πρώτη φορά” υπάρχει για τουλάχιστον πέντε έτη και έχει παράνομα μοιράσει ταινίες όπως το The Social , The Hobbit, 12 χρόνια σκλάβος, και Interstellar.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).