Η εφαρμογή HERE Maps θα αφαιρεθεί από το Windows Store

Η διάσημη εφαρμογή HERE Maps μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίζει τα Windows Phone 10 και έτσι θα αφαιρεθεί από το .

HERE maps

Για να σας θυμίσουμε λίγο τα γεγονότα, η Microsoft εξαγόρασε πέρυσι τις συσκευές (κινητά ) και τις υπηρεσίες της ς Nokia. Η προσπάθεια της να αγοράσει και την εφαρμογή HERE Maps δεν στέφτηκε με επιτυχία και έτσι η εφαρμογή χαρτών παρέμεινε στην φινλανδική Nokia. Τον Αύγουστο του 2015 η Nokia πούλησε τελικά την εφαρμογή σε μία Γερμανική κοινοπραξία στην οποία συμμετείχαν και οι εταιρείες Audi, BMW και Mercedes.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της εφαρμογής, ανάπτυξαν την HΕRE Maps σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως για iOS και Android, αφού οι πλατφόρμες αυτές “τρέχουν” στα αυτοκίνητα που κατασκευάζουν οι συγκεκριμένες γερμανικές επιχειρήσεις.

Σε σημερινή ανακοίνωση οι ιδιοκτήτες της εφαρμογής HΕRE Maps αποκάλυψαν ότι η εφαρμογή θα αφαιρεθεί από τα τηλέφωνα που θα τρέχουν Windows Phone 10, και ότι όσα τηλέφωνα παραμείνουν στα Windows Phone 8.1 θα λαμβάνουν μόνο κρίσιμες διορθώσεις σφαλμάτων.

“Τους τελευταίους μήνες, κάναμε την εφαρμογή HΕRE Maps συμβατή με τα Windows 10, χρησιμοποιώντας μια λύση που δεν θα είναι πλέον αποτελεσματική μετά τις 30 Ιουνίου 2016. Για να συνεχίσει να εργάζεται η εφαρμογή για τα Windows 10, απαιτείται από εμάς να την ανακατασκευάσουμε από το μηδέν, σενάριο που μας οδήγησε στην απόφαση να αφαιρέσουμε την εφαρμογή μας από το Windows 10 Store” ανακοίνωσε η εταιρεία.

Αν και αυτό είναι σαφώς ένα τεράστιο χτύπημα για τους χρήστες των Windows Phone 10, αλλά η Microsoft υπόσχεται να μην αφήσει στην τύχη τους τα πράγματα. Αναπτύσει μία εφαρμογή με το όνομα Windows 10 Maps που θα βασίζεται στην του HERE Maps και θα περιλαμβάνει και δεδομένα χαρτογράφησης αυτής. Η Microsoft υπόσχεται να βελτιώνει συχνά την νέα εφαρμογή της.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).